dissabte, 24 de maig del 2008

SOM A LA FINALLLLL. Giudici decideix // Voltregà, 1 - Biesca Gijón, 0


El Voltregà ha aconseguit classificar-se per la final de la Copa d'Europa després de superar l'actual campió, Biesca Gijón, per 1 a 0 amb una falta directa transformada per Carla Giudici a un minut del final. El Voltregà, que ha fet mèrits per ser-hi, ha tingut dues parts molt disputades i tant en la primera com en la segona part han tingut moltes ocasions per sentenciar el matx. Tot i això, el Voltregà ha notat l'absència de Cristina Barceló, que finalment no ha sigut infiltrada i que ha esperat a la banqueta per si era necessari que jugués i Ramon Vilaró l'hagués d'infiltrar. La jugadora, que encara nota molèsties en el gir i en la frenada, s'espera que pugui millorar passades gairebé 48 hores de la seva lesió i per tant, en la final es pugui fer un esforç per sortir a la pista.

El partit ha començat fort i el Voltregà ha tingut la primera ocasió en els 30 primers segons. Tot i això, Cristina Klein ha tret la bola en l'últim moment. El Voltregà generava bon joc però les asturianes també ho intentaven una vegada i una altra davant una defensa voltreganesa que ha estat a un gran nivell durant els 40 minuts amb Laia Vives i Carla Dorca amb un treball impecable.

Natasha Lee també disposava de grans ocasions però Laia "muralla" seguia aturant tot el que li arribava en una nova demostració de la seva qualitat. Al minut 10, una jugada per la discòrdia, Carla Giudici marcava un gol però els arbitres l'anulaven al considerar una falta prèvia de la davantera en rematar l'assistència d'Anna Romero. Motxa Barceló des de la banda s'impacientava mossegant-se les ungles. Tot el pavelló mantenia un nerviosisme molt gran.

El partit també ha tingut molta duresa a la que els àrbitres els ha costat castigar amb targetes. El conjunt voltreganès era qui rebia més cops. Carla Dorca s'incorporava amb facilitat a l'atac i provava els trets des de mitja i llarga distància que feien lluir a Cristina Klein. Amb el 0 a 0 i una igualtat molt gran, s'ha arribat al descans.

Al segon temps, les coses no han canviat. El Voltregà era qui arribava amb més insistència a l'àrea del Biesca però no aconseguien una rematada plàcida. Els nervis començaven a apretar i les voltreganeses també acusaven el cansament de no haver pogut rotar en cap moment.

El Biesca Gijón, amb Natasha Lee inspirada, intentava sorprendre al contraatac, però tant Carla Dorca com Carla Giudici es mostraven implacables. A davant, Anna Romero també disposava de grans ocasions i provava de sorprendre Klein amb alguna rematada a boca de canó que era apunt d'entrar.

Les ocasions es succeïen sense gols i s'arribava al final del partit. En una jugada clara pel contraatac voltreganès, Leticia Inestal tocava la bola des del terra, impedint que les voltreganeses poguessin encarar porteria sense objecció i els àrbitres castigaven l'acció amb la merescuda falta directa. Això permetia a Carla Giudici marcar l'únic gol del partit segons abans d'entrar a l'últim minut. Amb el gol, l'equip esclatava d'alegria i després de celebrar-lo amb les companyes de pista, Giudici s'acostava a la banqueta per dedicar el gol a Motxa Barceló.

Els instants finals amb el Biesca pressionant tota possessió voltreganesa, les coses es feien complicades però els segons s'esmunyien i amb Adeline Le Borgne exhaurint els darrers, arribava la botzina final i l'alegria i les llàgrimes començaven a caure. Adeline Le Borgne, emocionada, es quedava a terra, plorant. La copa que falta a les vitrines del Voltregà femení, ja és més a prop.

Les jugadores s'unien en una pinya a la pista celebrant una classificació històrica. La primera final de Copa d'Europa ja és aquí. Raül Doblas s'abraçava a les dues delegades, Maria Font i Glòria March i rebia una forta felicitació en forma d'encaixada del president, Ramon Vilaró.

La final ja té el Voltregà com a finalista. Ara, Nortecoope i Coutras es disputaran l'altra plaça, tot i que les portugueses ho tenen molt de cara. El Voltregà, ja espera rival.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca, Anna Romero, Adeline Le Borgne, Carla Giudici.

Gol: 1-0, Carla Giudici, min 39:53".


La final serà contra el Fundaçao Nortecoope que ha superat el Coutras per 0 gols a 2.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

amins podeu ho superar

Anònim ha dit...

sou unes krakssssssssssssssss

Anònim ha dit...

ueeeeeeeeeeeeeee! sou les millors

Anònim ha dit...

sou la final.Felicitats!!!

Anònim ha dit...

sou les millos !!!!!! sou imvensibles !!!!!sou unes kraks ara numes falta la final !! i segu k podreu , xk konfiem am vusaltres !!!! FELICITATS !!!

Anònim ha dit...

sou les millors sant hipolit amb les campiones visca el voltrega

Anònim ha dit...

Fue maravilloso poder ver, por primera vez, a el Voltrega. Aunque me gusta mucho Biesca, el Voltrega no falló...

Buena suerte para mañana... ;)

Anònim ha dit...

La final sera difundida, en directo, por el web portugués "Mundo OK", en el enlace:

http://www.mundook.net/tecf08/jogo_20.htm

Anònim ha dit...

a por ellas sort visca el voltrega sort campiones

Núria ha dit...

nenes, molta sort!!!!