dijous, 22 de maig del 2008

Inici amb victòria - Voltregà, 4 - Coutras, 0

El Voltregà s'ha endut la victòria en el primer partit per 4 gols a 0 davant el Coutras, antic conjunt de la francesa Adeline Le Borgne.

Els nervis en l'inici de la competició s'han fet notar en els primers instants de joc. Però el Voltregà no s'ha deixat sorprendre ni per això ni per la poca adaptació a la pista portuguesa, de parquet, i s'ha posat les piles ben aviat.

Motxa Barceló aconseguia transformar el primer gol al minut 3 després que Anna Romero li fes una molt bona assistència des de darrera la porteria portuguesa. Motxa rematava i amb l'ajuda de la portera, la bola acabava al fons de la xarxa i feia pujar el primer gol a l'electrònic.

Els minuts anaven passant i amb un gol al marcador el Voltregà jugava més tranquil evidenciant el seu gran joc d'equip i una consistència manifesta. El domini anava pujant però calia fer un nou gol abans del descans. I així va ser, Carla Giudici defensava a mitja pista i en un petit descuit de les franceses, treia un fort contraatac i aconseguia marcar el segon gol a dos minuts del descans definint molt bé davant la portera.

Dins el mateix minut, una nova bola recuperada per Giudici de mans del Coutras a mitja pista donava la oportunitat per marcar però la portera aturava el tret. Tot i això, el refús anava a parar a Adeline Le Borgne que no perdonava des de la mitja distància i marcava el 3 a 0 que no celebrava per respecte al seu antic club.

Al segon temps, el domini voltreganes s'evidenciava encara més. Tot i això, un just penal favorable al Coutras era apunt de complicar les coses. Però Laia Vives no s'havia d'esforçar ni en aturar la bola de Celine Ducourtoux que anava directament a fora. La defensa voltreganesa seguia donant la cara i Carla Dorca aprofitava per poder-se incorporar amb freqüència a l'atac.

Només dos minuts més tard, de nou Carla Giudici sentenciava el matx rematant una bola penjada de Motxa Barceló al fons de la xarxa sense massa oposició de la defensa portuguesa. Era el 4 a 0 que deixava el partit pràcticament vist per sentència.

Al minut 36, Adéline Le Borgne era apunt de tornar a marcar però el travesser repel·lia el tret, que no superava la línia per mil·límetres.

El proper partit serà demà al migdia a dos quarts de dotze del migdia hora portuguesa (12:30 a Catalunya) contra el Herringen alemany.

CP Voltregà: Laia Vives, Motxa Barceló (1), Anna Romero, Adéline Le Borgne (1) i Carla Giudici (2). També Carla Dorca.

Gols: 1-0, Motxa Barceló, min 3; 2-0, Carla Giudici, min 18; 3-0, Adéline Le Borgne, min 18; 4-0, Carla Giudici, min 29