dissabte, 3 de maig del 2008

A semifinals per la porta gran. Voltregà, 2 - Biesca, 0.

El Voltregà ja s'ha plantat a les semifinals del Campionat d'Espanya que es disputa a Burgos. El conjunt de Raül Doblas va aconseguir la victòria per 2 a 0 contra el Biesca Gijón en un partit molt treballat i amb un joc vistós i ràpid.

Les blanc-i-blaves van sortir molt concentrades a la pista i en pocs moments ja van dominar el partit a la perfecció. L'agilitat en moure la bola i la seva precisió en les passades interiors i exterios els permetia disfrutar d'una avantatge important.

Al minut 4, el partit ja es va posar totalmet de cara quan Anna Romero rematava al fons de la xarxa una excel·lent passada de Carla Giudici i obria el marcador.

El Voltregà seguia dominant i Laia Vives podia veure el partit gairebé sense immutar-se. El domini era molt important i el Voltregà disfrutava creant joc i movent-se de banda a banda. Seguien les oportunitats i Motxa i Adeline disposaven d'ocasions clares però Cristhina Klein aconseguia aturar-les.

Abans d'arrbar al descans encara va arribar el segon gol. Carla Giudici arribava amb força fins a l'àrea del Biesca i des d'una banda, marcava amb un tret fort i ajustat al pal. El bon joc exhibit a la primera meitat havia sigut molt important i s'esperava un Biesca en tromba al segon temps.

No va fallar. El Biesca va sortir disposat a retallar diferències i a inquietar el Voltregà. Laia Vives però, va respondre amb molta solidesa a la porteria i no va permetre cap ensurt per les blanc-i-blaves resolent amb contundència les accions més perilloses. El Voltregà mentrestant jugava còmode i pausat, sense esforços excessius i contemporitzant el bon avantatge asolit. Sense ensurts i seguint amb el domini en possessió i en bon joc, el partit es va acabar amb el 2 a 0 aconseguit al primer temps i acabant la fase de grups primer del grup A.

Aquesta tarda (18:30 h) el conjunt voltreganès disputarà la semifinal contra el Bionet Rivas (2n del grup B), equip madrileny a qui ja es van enfrontar a la Copa de la Reina i a qui el Voltregà va derrotar per 5 a 0. Un encreuament a priori molt més assequible, un fet que ja es preveia després del sorteig. A l'altra semifinal (19.45 h) s'enfrontara Biesca Gijón (2n al Grup A) i Igualada (primer del grup B)