divendres, 23 de maig del 2008

L'últim partit de la fase de grups davant l'amfitrió: el Mealhada

El Voltregà disputarà el seu tercer i últim partit de la fase de grups aquesta nit davant el Mealhada, l'equip amfitrió, a les 9 del vespre de Portugal (22.00h a Catalunya). El partit s'espera renyit per la motivació de les portugueses que necessiten sumar un punt per entrar a la fase final o perdre per menys de tres gols ja que el partit que s'ha disputat fa uns moments entre Coutràs i Herringen ha acabat amb 5 a 1 favorable a les franceses que ara empaten a punts amb les portugueses. El partit, a més tindrà en joc el primer i segon lloc del grup que decidirà el creuament.

El Voltregà encapçala el grup amb 6 punts seguit del Mealhada amb 4. En tercer lloc, es troba el Coutras amb 1 i en darrer lloc, el Herringen amb cap punt fins al moment.

A l'altre grup, les coses tampoc estan clares i el Nortecoppe i el Biesca empaten en la primera posició amb 4 punts. El Mataró suma 3 punts i es col·loca tercer classificat, necessitant la victòria davant el Nortecoppe. En darrer lloc, el Noisy le Grand encara no ha sumat cap punt.