divendres, 23 de maig del 2008

Clara segona victòria. Voltregà, 5 - Herringen, 1

El Voltregà s'ha imposat amb comoditat davant el Herringen alemany per 5 gols a 1 després de posar avantatge al primer temps i sentenciar a la segona meitat amb tres gols més. El conjunt de Raül Doblas s'ha mostrat sòlid i solvent després d'uns primers minuts en què els cops de les alemanyes han tingut massa protagonisme.

El partit ha començat amb una molt bona ocasió de Motxa Barceló al minut 2 que ha estat apunt de significar el primer gol però que ha sortit lleugerament desviada. Només un minut més tard, una falta directa comesa sobre Adéline Le Borgne, permetia a la francesa prova sort. L'execució era gairebé perfecta i la bola acabava anant al pal de la porteria de les alemanyes.

Carla Dorca havia sortit a la pista després d'uns problemes de Carla Giduci i ja no en va sortir més fins gairebé el final del partit. Dorca, amb un partit molt complert, s'incorporava fàcilment a l'atac i anava demostrat que en una temporada ha fet una gran millora i que potenciant encara més el xut, no tardarà gaire en rebre la recompensa en forma de gols.

Al minut 11, l'engranatge de l'equip ja començava a funcionar plenament. En un gran contraatac, Giudici feia una paret ràpida amb Anna Romero i centrava la bola a l'àrea on Motxa Barceló, sempre infal·lible, no fallava i marcava el primer gol del partit.

El partit ja queia en mans del Voltregà, però les alemanyes no es resignaven i amb forts atacs, provaven sort a la porteria que Laia Vives defensava a la perfecció.

Abans del descans, al minut 17, Carla Giudici aprofitava un refús i amb un tret potent des de fora de l'àrea, convertia el segon gol. El Voltregà agafava avantatge i el partit se li posava molt bé de cara al segon temps.

A la represa, el domini voltreganès seguia sent aclaparador i Adéline Le Borgne després d'una gran part amb Motxa Barceló al contraatac, rematava la bola al fons de la xarxa. Era el 3 a 0.

Dos minuts més tard, un penal comès sobre Anna Romero donava la oportunitat a Carla Dorca que amb un tret fort i col·locat superava la portera alemanya i posava el 4 a 0 a l'electrònic. El partit ja estava vist per sentència.

Tot i això, Adéline Le Borgne s'encarregava d'assegurar-ho encara més marcant el 5 a 0 en una acció al contraatac i en una nova paret, ara amb Carla Giudici.

Al minut 31, el Herringen ha pogut marcar el gol de l'honor després d'una centrada a l'àrea que Maren Wichardt, lliure de marcatge ha rematat al fons de la xarxa. Un dels pocs errors que ha comès l'equip de Doblas, que en els minuts finals ha pogut donar minuts a les més joves, Sílvia Romero, Laia Jiménez i Meritxell Puigdemunt, que han tornat a demostrar un gran nivell.

Aquesta nit, l'equip s'enfrontarà al Mealhada portuguès, equip amfitrió de la competició i que de moment ha demostrat solvència en els seus partits guanyant-ne un i empatant l'altre.

CP Voltregà: Laia Vives, Motxa Barceló (1), Anna Romero, Carla Giudici (1) i Adéline Le Borgne (2). També Carla Dorca (1), Sílvia Romero, Laia Jiménez i Meritxell Puigdemunt.

Gols: 1-0, Motxa, min 11; 2-0, Carla Giudici, min 17; 3-0, Adéline Le Borgne, min 26; 4-0, Carla Dorca (p.), min 28; 5-0, Adéline Le Borgne, min 29; 5-1, Maren Wichardt, min 31