dissabte, 24 de maig del 2008

La participació de Motxa Barceló, a l'aire.

Motxa Barceló evoluciona favorablement de la lesió patida ahir contra el Mealhada. La gironina es va trencar el lligament lateral intern en una acció fortuïta del partit. Per sort, el president i metge Ramon Vilaró ja es trobava amb l'expedició blanc-i-blava i va poder atendre ràpidament la jugadora i fer més ràpids els tràmits una vegada ja al centre mèdic on es van traslladar per poder descartar una lesió òssea amb una radiografia. La part més positiva dins la lesió és que no li ha d'impedir jugar, ja que un lligament intern no és tant fundamental com un d'extern. És el cas de Sílvia Romero, que tot i tenir-lo trencat, segueix jugant perfectament a hoquei.

Barceló, que es troba al pavelló amb la resta de l'equip lluirà una genollera i un embenat especial, es vestirà de curt i el president Vilaró, molt probablement, l'infiltrarà per poder disputar alguns minuts. Depen de les seves sensacions, la jugadora sortirà o no a la pista. Les ganes de jugar i disfrutar de la gironina de ben segur que seran fundamentals perquè pugui jugar uns minuts. Tot i això, el factor psicològic de tornar-la a veure a la banqueta, segur que influirà en les asturianes, que de ben segur no ho esperen.

De moment Barceló ja ha fet els primers exercicis d'escalfament amb l'equip tot i que molt tocada per la lesió i a l'hora de frenar, arrossegava problemes. En l'últim moment, s'ha descartat la infiltració i en tot cas, i depenent dels resultats, demà s'optaria per infiltrar-la, ja gairebé 48 hores després de la lesió.