diumenge, 25 de maig del 2008

La final ja s'acosta


Voltregà i Nortecoope disputaran aquesta nit la final de la 2a Copa d'Europa que es disputa a Mealhada des de dijous. El partit començarà a 2/4 de 8 del vespre (a 2/4 de 9 del vespre a Catalunya. 20.30 h).

El conjunt voltreganès, després de superar ahir el Biesca Gijón per 1 a 0, rep el Nortecoope, actual campió portuguès i que té un dels millors conjunts d'hoquei patins europeus. Amb un equip professional, les portugueses són excessivament dures, massa sovint amb l'aprovació arbitral i molt tècniques. Tot i això, el ritme que ofereix el Voltregà és frenètic i la seva rapidesa en el joc i la visió privilegiada de joc, poden marcar el partit.

El conjunt voltreganès està realitzant un campionat impecable amb una solvència i una contundència dignes de les millors del món. No han cedit cap punt i han dominat en tots els aspectes del joc als rivals. Ara toca posar-hi la cirereta al pastís.

El Voltregà ja ha superat la participació a la primera copa d'Europa, disputada a Sant Hipòlit, on va perdre per penals a les semifinals, davant l'Arenys de Munt. Ara a la final, toca marcar una altra fita.

voltregafemeni.com us oferirà informació puntual del partit. Tant al descans, com al final.