dijous, 15 de maig del 2008

La cita més important de l'any ja és aquí


El Voltregà encara la recta final de la seva preparació per la 2a Copa d'Europa femenina. La competició amb més prestigi i que de moment encara falta a les vitrines del club blanc-i-blau. La segona edició de la competició europea es disputarà a Mealhada (Portugal) en la pista local i la del poble veí, Luso.

La competició s'iniciarà el proper dijous 22 amb el partit entre el Biesca Gijón (actual campió) i el Mataró a dos quarts de 5 de la tarda (16:30 h). El Voltregà disputarà el seu primer partit el mateix dijous a les 6 de la tarda (18:00 h) contra el Coutràs francès.

El Herringen (alemany) i l'amfitrió Mealhada (portugués) seran els rivals de divendres 23. En cas de superar la fase de grups, el Voltregà disputaria les semifinals dissabte a la tarda i una hipotètica final diumenge al vespre.

voltregafemeni.com no faltarà a la cita i viatjarà amb l'expedició oficial per fer un seguiment acurat i detallat de l'evolució del conjunt de Raül Doblas.

La pàgina web de la competició encara no està en marxa però serà http://www.2tefhpmealhada2008.com/

De moment, voltregafemeni.com us pot oferir en pràcticament exclusiva, degut sobretot a la seva poca difusió, el cartell i el logotip de la competició.

El cartell

El logotip