dissabte, 3 de maig del 2008

El Voltregà a la final després d'haver guanyat 7 a 2 al Bionet Rivas

El Voltregà serà a la final demà diumenge a partir de 3/4 d'1 del migdia. El conjunt femení ha superat amb comoditat el Bionet Rivas per 7 a 2 en un partit còmode, sobretot al segon temps.

El matx va començar animat i en els primers minuts de joc, Anna Romero va poder marcar dos gols (minut 4 i minut 6) que començaven a deixar molt de cara el partit per les noies de Raül Doblas. Tot i això, un gol d'Ester León a la porteria de Laia Vives al minut 11, donava ànims a les madrilenyes que no es rendien i seguien insistint buscant el gol de l'empat. El Voltregà no s'adormia i seguia creant bones ocasions, però cap aconseguia entrar a la porteria madrilenya.

Amb el 2 a 1 s'arribava al descans. Al segon temps, les coses van canviar i el Voltregà va sortir disposat a aferrar el partit. Motxa Barceló marcava dos gols al minut 24 en dues jugades ràpides i tornava a donar distància al Voltregà que posava el 4 a 1 a l'electrònic.

Carla Giudici, al minut 25 també sumava un gol amb un tret de mitja distància i donava encara més avantatge al Voltregà. Era el moment per reservar l'equip i fer sortir les més joves, que no van decebre. Només sortir a la pista i en una de les primeres boles que tocava, Sílvia Romero rebia una assistència de la seva germana Anna i marcava a boca de canó el 6 a 1.

Laia Jiménez també es va unir a la festa i marcava el 7 a 1 rematant una penjada d'Adeline Le Borgne. Meritxell Puigdemunt també es posava sota pals voltreganesos protagonitzant bones aturades. El 7 a 2 del Bionet va arribar al minut 48, ja sense opcions a res.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca, Anna Romero (2), Carla Giudici (1), Adeline Le Borgne. També Motxa Barceló (2), Sílvia Romero (1), Laia Jiménez (1), Meritxell Puigdemunt.