dissabte, 24 de maig del 2008

A les semifinals

El Voltregà femení ja ha arribat a les semifinals de la segona copa d'Europa femenina d'hoquei patins. El rival de les de Sant Hipòlit és ja un vell conegut per l'afició voltreganesa, el Biescas de Gijón. Aquesta semifinal tindrà lloc a les vuit del vespre (les 21:00 hora catalana).

Des d'aquí desconeixem si aquest partit el podrà disputar Motxa Barceló ja que restem a l'espera de l'abast de la seva lesió. En breu, el nostre enviat especial a Portugal, Arnau Jaumira ens ampliarà la informació.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Podríeu anar més ràpid a escriure el marcador.

Arnau Jaumira ha dit...

Hola Núria, intentem anar el més ràpid possible. Tant al descans com a la mitja part, apareixen els marcadors parcials, però no podem donar més. Jo estic sol a la pista controlant el joc i tirant les fotos per poder-les penjar llavors i seguint el joc.

En un joc ràpid com l'hoquei, desplaçar-se a la sala de premsa després de cada gol suposaria perdre's algun altre gol en la majoria dels casos.

Al final del partit i tot just 5 minuts després de la botzina final s'ha penjat en TOTS els partits, el marcador final. Tot i així, mirarem de millorar-nos.