divendres, 23 de maig del 2008

3a victòria però regust amarg. Voltregà, 7 - Mealhada, 3

El Voltregà s'ha imposat per 7 a 3 al Mealhada amb 3 gols de Carla Giudici, un de Carla Dorca, un de Motxa Barceló, un d'Adeline Le Borgne i un d'Anna Romero. D'aquesta forma deixa el Mealhada fora de la fase final i en el seu lloc entra l'exequip d'Adeline Le Borgne, el Coutras amb qui hi ha una bona amistat. Ara el Voltregà passarà a disputar les semifinals contra un gran conegut i l'actual campió: Biesca Gijón.

Tot i això, la noticia més dolenta és la lesió de Cristina Barceló al caure malament i torçar-se la cama. El president i metge, Ramon Vilaró, que l'ha atès al vestuari per fer una avaluació i veure l'abast de la lesió, en un primer diagnòstic parlava d'un trencament d'un dels lligaments laterals. Ara mateix, Barceló ha sigut traslladada a l'hospital per fer una radiografia i descartar trencament ossi.

El partit ha començat de cara pel Voltregà que als 33 segons aconseguia transformar el primer gol en una jugada de molta puteria de Motxa Barceló que al veure que la portera no havia aconseguit blocar bé la bola, la punxava i l'aconseguia introduir al fons de la xarxa. Era el primer gol.

El matx es posava de cara però el Mealhada, amb el públic al seu favor i apretant, conscients que no podien perdre de més de 3 gols de diferència, plantava cara sobretot de la mà de Dina Tavares i Neuza Pebre. El Voltregà però, insistia i al minut 11, Carla Dorca rematava al fons de la xarxa un bona assistència de Carla Giudici i feia pujar el 2 a 0 a l'electrònic.

Només un minut més tard, Adeline Le Borgne rebia la bola dins l'àrea, la controlava, es regirava i col·locava un tret sec i per terra al fons de la xarxa posant el 3 a 0 que en aquells moments necessitava el seu exequip.

En el mateix minut però, Maria Couceiro retallava diferències aprofitant una bola morta just sobre la línia de gol. Era el 3 a 1 que tornava a posar el Mealhada dins de la fase final.

En aquell moment arribava la notícia més dolenta i Motxa Barceló en una jugada fortuïta amb la mateixa Couceiro, queia per terra doblant-se la cama de mala manera i trencant-se, molt possiblement, un lligament. Motxa era retirada als vestuaris on Vilaró l'atenia.

El joc però seguia i l'equip tenia la obligació de tornar-se a centrar tot i ser complicat, tenint el cap més en Motxa Barceló que en el partit. Tot i això, al minut 17, Carla Giudici deixava anar un xut potentíssim des de mitja distància que entrava directament a l'escaire de la porteria d'Angela Gameiro.

Abans del descans, encara hi havia temps per més gols. Al minut 18, entre Dina Tavares i Helga Castro, que desviava lleugerament la bola, aconseguien marcar el 4 a 2.

Tot i això, Carla Giudici tornava a posar els 3 gols de diferència a manca de 22 segons pel descans finalitzant un contraatac que ella mateixa s'havia fabricat. Amb el 5 a 2 s'arribava a la mitja part.

A la represa, el Voltregà era conscient que si volien fer un favor a l'exequip d'Adeline, els faltava un gol. Anna Romero era l'encarregada de marcar-lo quan tot just s'havien consumit els primers 60 segons del segon temps.

El joc era molt dur per part de les portugueses, que apretaven i s'apoiaven amb un públic molt sorollós. Els col·legiats, Thomas Ullrich i Enrico Armati, no eren capaços de frenar els cops constants de les portugueses amb un arbitratge força casolà. Això els permetia marcar el 6 a 3 al minut 30, obra també de Maria Couceiro.

Carla Giudici arrodonia el partit amb el 7 a 3 en un nou contraatac que ella mateixa finalitzava. Era l'últim gol i el gol que permetia a les franceses tornar a ser a la fase final.

CP Voltregà: Laia Vives, Motxa Barceló (1), Anna Romero (1), Adeline Le Borgne (1), Carla Giudici (3). També Carla Dorca (1).

Gols: 1-0, Motxa, min 0:33"; 2-0, Carla Dorca, min 11; 3-0, Adeline Le Borgne, min 12; 3-1, Maria Couceiro, min 12; 4-1, Carla Giudici, min 17; 4-2, Helga Castro, min 18; 5-2, Carla Giudici, min 19:38"; 6-2, Anna Romero, min 21; 6-3, Maria Couceiro, min 30; 7-3, Carla Giudici, min 33.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Motxa ànims! Espero que no sigui res!

Sou unes kraks!