dijous, 1 de maig del 2008

Sorteig benevolent pel Voltregà segons com es miri

Aquest dijous al vespre a l'hotel Puerta de Burgos (el mateix on s'allotja l'expedició del Voltregà) va tenir lloc el sorteig de la fase de grups del Campionat d'Espanya que arranca demà amb la participació de 8 equips. El sorteig, que ha comptat amb la mà innocent de la Júlia Jímenez, germana de la jugadora voltreganesa Laia Jiménez, ha acabat definint els dos grups de la següent forma:

Al grup A, el més fort, ha quedat configurat amb Alcorcón, Biesca Gijón, Voltregà i Raxoi. Mentre que al grup B hi lluitaran l'Ureca, el Muro, el Bionat Rivas i l'Igualada.

Els dos millors equips de cada grup passaran a disputar les semifinals dissabte a la tarda.

Un sorteig contradictori ja que el Voltregà està enquadrat dins el grup més fort però en teoria davant rivals a priori assequibles i amb l'excepció del Biesca Gijón amb qui es preveu un duel ajustat. Però l'equip voltreganès segueix sent el màxim favorit dins el seu grup i amb una primera posició podria assegurar-se un encreuament de semifinals més assequible, sempre que l'Igualada faci els deures en els seus partits.

El calendari voltreganès començarà aquest divendres amb el primer partit dels Campionats d'Espanya davant l'Alcorcón a les 9 del matí (9.00 h). El segon enfrontament per les voltreganeses arribarà a 1/4 de 5 de la tarda (17.15 h) d'aquest mateix divendres davant el Raxoi. El tercer partit de la fase de grups arribarà dissabte a 3/4 d'1 del migdia (12.45 h) amb l'enfrontament estelar Voltregà - Biesca Gijón.