dijous, 22 de maig del 2008

El Voltregà ja es troba instal·lat a Mealhada

El Voltregà femení ja es troba instalat a l'hotel Estalagem portagem Bairrada Center de Mealhada. L'hotel, molt acollidor i reservat ja ha sigut l'escenari del primer sopar i el lloc per veure la final de la Champions League de futbol.

L'expedició voltreganesa ha començat el viatge des de l'aeroport de Girona juntament amb el Mataró en el mateix avió en direcció a Porto. Després d'un excel·lent viatge, encara han fet falta 100 km per carretera per anar de l'aeroport portuguès a l'hotel on ja esperava el sopar.

Aquest dijous al matí, el conjunt voltreganès podrà provar la pista de Mealhada durant 20 minuts per aclimatar-se, moment que les jugadores voltreganeses aprofitaran per fer un treball molt suau rodant i fent algun xut.

La competició començarà demà amb els primers partits. El primer serà el que disputaran el Biesca Gijón i el Mealhada a dos quarts de cinc de la tarda (16:30h). El Voltregà debutarà en el segon partit del dia davant el Coutras francés a les sis de la tarda (18:00h.). Aquest serà el primer moment de retrobament d'Adeline Le Borgne amb el seu exequip: el Coutras, que destaca per un fort físic i molta rapidesa en la sortida al contraatac.