dilluns, 2 de maig del 2011

Ja hi ha horaris per la final a 4 femenina

El Comitè Europeu d'Hoquei Patins (CERH) torna a demostrar una vegada més que l'hoquei femení li importa més aviat poc. Després de fer-se enrere de la decisió de no celebrar final a 4 per l'absència de candidatures (una decisió però refermada i consensuada amb els clubs participants) i donar finalment la organització al RHC Friedlingen, ara ho torna a demostrar un cop més amb els horaris i dates de la fase final.

La final a 4 es disputarà els dies 28 i 29 de maig a la ciutat alemanya de Weil am Rhein. Les dates no serien rellevants si no fos perquè el dia 28 de maig es disputarà la final de la Copa d'Europa de futbol a Wembley, un esdeveniment esportiu que per si sol ja atreu tota l'atenció dels mitjans de comunicació i fa que la cobertura a la Copa d'Europa femenina d'hoquei sigui inexistent o mínima.

Per acabar-ho d'adobar, els horaris no tenen cap mena de sentit comú. El dissabte 28 es disputaran les dues semifinals. La primera, que enfrontarà el Biesca Gijón i l'Arenys de Munt es disputarà a les 6 de la tarda mentre que la del Voltregà contra el RHC Friedlingen començarà a les 8 del vespre, només 3/4 d'hora abans de l'inici de la final de la Copa d'Europa de futbol. El sentit comú no abunda al món de l'hoquei, sense cap mena de dubte.

El diumenge 29 els horaris seran una mica més lògics. A les 4 de la tarda, es disputarà el partit pel tercer i quart lloc mentre que la final es jugarà a les 6 de la tarda. A les 8 està prevista l'entrega de trofeus. Els horaris de tarda però també suposen problemes importants per aficionats i és que l'últim vol per tornar a Catalunya el diumenge té la seva sortida a 2/4 de 7 de la tarda (18:30h) i per tant és impossible agafar-lo sense perdre's la final.

Per tant, els horaris i dates finals són:

Dissabte 28 de maig de 2011
- 18:00h > Biesca Gijón - Arenys de Munt
- 20:00h > Friedlingen - Voltregà

Diumenge 29 de maig de 2011
- 16:00h > Partit pel tercer i quart lloc
- 18:00h > Final de la Copa d'Europa femenina
- 20:00h > Entrega de premis

Podeu trobar el document amb els horaris aquí