diumenge, 29 de maig del 2011

El Voltregà supera el Friedlingen per 2 a 10 i jugarà la final europea contra el Biesca Gijón (actualitzat)

El Voltregà ha aconseguit el pas a la final de la Copa d'Europa femenina de clubs en superar el Friedlingen alemany per 2 gols a 10 en les semifinals de la competició que es disputa a Weil am Rhein (Alemanya). Les noies de David Bou s'han vist sorpreses pel gol inicial d'Adéline Le Borgne però tot seguit han començat a engrassar la maquinària i ha arribat la remuntada amb gols de Carla Giudici, que n'ha fet cinc, i de Natasha Lee, Motxa Barceló, Anna Romero, Anna Casarramona i Sílvia Romero, amb un gol cada una.

Confirmades les absències de Mònica Piosa i Daniela Guerrero al Friedlingen, el partit es presentava molt més assequible. Però les coses es van complicar a l’inici. No s’havia complert ni un minut quan Adéline Le Borgne, en la primera arribada a la porteria voltreganesa, inaugurava el marcador per les alemanyes sorprenent a Laia Vives amb un tret creuat. 

Tot i això, la maquinària voltreganesa es va engrassar i el Voltregà va remuntar aviat. Natasha Lee des del punt de penal va empatar i a partir d'aquí van començar a caure els gols amb un hat-trick de Carla Giudici i un gol d'Anna Romero. Així, el marcador al descans ja era d’1 gol a 5 per les de Sant Hipòlit.

A la segona meitat, les blanc-i-blaves van rematar el partit amb cinc gols més. Carla Giudici va marcar cinc dels gols i va ser la màxima golejadora. Adéline Le Borgne només va poder maquillar el marcador quan el resultat ja era de 8 a 1. La francesa va ser la millor jugadora del Friedlingen i va tornar a demostrar que és una de les millors jugadores del món amb un gran treball en defensa i en atac de molt desgast.

RHC Friedlingen: Pichol, Le Borgne, Sesterhenn, Philip, Silka Zeller –cinc inicial–; Hohmann.

CP Voltregà: Laia Vives, Natasha Lee, Motxa Barceló, Anna Romero, Carla Giudici –cinc inicial–; Anna Casarramona, Maria Ferron, Sílvia Jurado, Maria Ballesta (portera suplent) i Sílvia Romero.

Gols: 1-0, Adéline Le Borgne, min 1; 1-1, Natasha Lee (p.), min 3; 1-2, Carla Giudici, min 4; 1-3, Carla Giudici, min 8; 1-4, Carla Giudici, min 14; 1-5, Anna Romero, min 17; 1-6, Carla Giudici, min 34; 1-7, Anna Casarramona, min 37; 1-8, Motxa Barceló, min 42; 1-9, Sílvia Romero, min 43; 2-9, Adéline Le Borgne, min 48; 2-10, Carla Giudici, min 49.

Galeria de fotos: