divendres, 13 de maig del 2011

El Voltregà vol començar a tocar l'OK Lliga femenina a Igualada

El Voltregà femení té l'OK Lliga femenina molt a prop. Només queden quatre partits pel Voltregà i el conjunt de David Bou té cinc punts d'avantatge sobre el segon classificat, el Biesca Gijón però les asturianes tenen dos partits més. Aquest cap de setmana el conjunt voltreganès visita la pista de l'Igualada per intentat tocar ja amb la punta dels dits el títol.

La difícil pista de les Comes serà l'escenari d'un partit complicat pel Voltregà ja que les igualadines són les úniques que han aconseguit derrotar les blanc-i-blaves a Sant Hipòlit. De fet, el Voltregà només ha patit dues derrotes aquesta temporada. Una a casa davant l'Igualada i l'altra a la pista del Biesca Gijón. Maria Díez és la jugadora més perillosa del conjunt igualadí. Díez és la màxima golejadora de l'Igualada i de l'OK Lliga femenina amb 39 gols. Tot i això, el Voltregà és conscient que el títol de lliga és molt a prop i ho donarà absolutament tot a la pista.

EquipPartits jugatsPossibles punts finals
1. Voltregà
2050 p.64 p.
2. Biesca Gijón
2245 p.51 p.
3. Arenys de Munt
2142 p.51 p.
4. Girona
2042 p.54 p.

Aquesta és la classificació actual amb el nombre de partits jugats i la projecció de punts a la que podria arribar cada equip guanyés tots els partits que li resten per jugar. Tots els equips han de jugar 24 partits. Per tant, si el Voltregà guanya aquest cap de setmana, el Biesca Gijón i l'Arenys de Munt ja quedarien descartats de cara al títol de lliga, encara que guanyessin els seus partits.

El Girona seria l'únic que encara podria discutir el títol al Voltregà però una derrota o un empat del Girona a la pista del Sant Cugat, seria definitiu i donaria el títol al conjunt de David Bou aquest mateix cap de setmana. Si això no passa i el Voltregà guanya a la pista de l'Igualada, la lliga es pot sentenciar dissabte vinent a casa davant el cuer de la categoria, el Vigo. Aquest és l'únic títol que falta a les vitrines voltreganeses i les noies de David Bou no volen deixar passar l'ocasió de sentenciar-lo el més aviat possible.

Si el Voltregà perdés a Igualada i el Girona guanyés, el Voltregà hauria d'ajornar la consecució del títol de lliga fins després de la Copa d'Europa. En cas d'empat a Igualada, guanyar el partit amb el Vigo seguiria donant el títol de lliga.