divendres, 27 de maig del 2011

El Voltregà camí de la segona Copa d'Europa

El Voltregà femení ja és a Basilea per disputar aquest dissabte i diumenge la final a 4 de la Copa d'Europa femenina d'hoquei a la ciutat veïna de Weil am Rhein. El conjunt de David Bou vol aconseguir la segona Copa d'Europa femenina pel palmarès de l'entitat.

El conjunt que entrena David Bou està portant a terme una temporada brillant i ja s’ha adjudicat el títol de Copa de la Reina i el passat dissabte va endur-se el de l’OK Lliga femenina.

Dissabte, les voltreganeses tindran el primer partit de la Copa d’Europa femenina que es disputarà en format de final a 4 a Weil am Rhein a Alemanya. La població, pràcticament enganxada amb Basilea, és a on juga el rival voltreganès al primer partit, el Friedlingen.

Amb la forta injecció econòmica d’un patrocinador, el club alemany va fitxar a principis de temporada a tres exjugadores voltreganeses com Daniela Guerrero, Mònica Piosa i Adéline Le Borgne. Tot i fer una temporada plena de títols però, Guerrero i Piosa van decidir tornar a Catalunya per desavinences econòmiques amb el club. Una mesura de pressió de les jugadores però que fa dubtar a tothom de la seva presència a la final a quatre, tot i que aquesta setmana seguien a Cerdanyola, on resideixen.

El partit del Voltregà davant el Friedlingen començarà a les 8 del vespre. En cas de victòria s’enfrontaria a la final, diumenge a 2/4 de 5 de la tarda, al guanyador de l’altra semifinal, que enfrontarà Biesca Gijón i Arenys de Munt. L’equip volarà aquest divendres a la tarda a Friedlingen.

Les voltreganeses arriben a la fase final molt motivades i en un gran nivell de joc i tenen tota la il·lusió posada en un títol que només han aconseguit una vegada i en poder completar així una temporada històrica amb el triplet. Una situació que per les jugadores voltreganeses no seria del tot nou, ja que la temporada 2007-08 van aconseguir guanyar la Lliga Catalana, la Copa de la Reina, els campionats d’Espanya i la Copa d’Europa. Ara ho poden fer amb la lliga a nivell estatal, l’OK Lliga. L’equip masculí en la seva època daurada, no va aconseguir mai aquest triplet. Es va quedar a les portes, ja que va guanyar tres doblets. Les temporades 1964-65 i 1973-74 guanyant lliga i Copa del Rei i la 1975-76 guanyant lliga i Copa d’Europa.

RHC Friedlingen - CP Voltregà
Dissabte 28 de maig de 2011 - 20:00h