divendres, 6 de maig del 2011

El Sant Cugat passa aquest dissabte per Sant Hipòlit mentre que Piosa i Guerrero deixen el Friedlingen

El Voltregà femení afronta els darrers cinc partits de lliga defensant el liderat. El conjunt de David Bou és líder en solitari amb tres punts d’avantatge sobre el Biesca Gijón que és segon amb un partit més i amb vuit punts d’avantatge sobre el Girona, que és tercer.

Dissabte a les sis de la tarda, les voltreganeses reben un Sant Cugat que és penúltim, a només un pas de certificar el seu descens. Les vallesanes tenen a Paula Torner i Rosa Tamburini com a màximes golejadores en un equip on també destaca la vigatana Blanca Soldevila.

Quan queda menys d'un mes per la disputa de la final a 4 de la Copa d'Europa femenina a Alemanya, el Voltregà necessita un gran ritme de partits i de joc per arribar-hi en el millor estat de forma. Per tant, el partit davant el Sant Cugat és important tant per l'OK Lliga com per la Lliga Europea.

CP Voltregà - PHC Sant Cugat
Dissabte 7 de maig de 2011 - 18:00h
Pavelló Oliveras de la Riva

D'altra banda, pel que fa a la Copa d'Europa, aquesta setmana s'ha conegut que el rival de les voltreganeses a les semifinals de la Copa d'Europa, el Friedligen alemany (que és l'amfitrió de la competició) ha perdut dues peces molt importants a la seva plantilla. Es tracta de la jugadora d'Aiguafreda, Mònica Piosa, i de l'argentina Daniela Guerrero, ambudes exjugadores del Voltregà. Segons expliquen a OKcat.cat les reunions entre les jugadores i el club no han arribat a bon port i tot i estar fent una gran temporada, on ja havien aconseguit guanyar el campionat d'hivern suís, estaven a punt d’aconseguir el campionat Suís i estaven classificades pràcticament per a la final de la copa suïssa i alemanya, han decidit tornar a Catalunya. "L'idioma, el clima i la falta d'organització del club han fet que no s’acabessin d’acomodar-se com elles haurien volgut", expliquen a la notícia d'OKcat.cat. La final a quatre es disputarà a Weil am Rhein a Alemanya els dies 28 i 29 de maig.