dilluns, 25 d’abril del 2011

Descansa en pau Àngel

La redacció de Voltregafemeni.com es vol unir a les mostres de condol per la mort a Montreux de l'encarregat de material de les seleccions espanyoles d'hoquei patins, Àngel Milla. Milla també havia sigut un dels primers encarregats en transmetre partits en directe a través de la web de la FEP actualitzant l'estadística al moment per poder fer-ne el seguiment.

A banda de la seva tasca com a encarregat de material, l'Àngel era molt més que això per a tots els qui l'han conegut i més per tots els jugadors i jugadores que han pogut compartir amb ell minuts en les concentracions internacionals o en qualsevol de les competicions d'hoquei del país. L'Àngel tenia una manera de fer difícil d'oblidar, sempre cuidant tots els detalls, sempre protegint a tots els seus nens i les seves nenes amb una dedicació absoluta. Un treballador nat i que no tenia mai un no per als seus i que complia com cap altre, encara que fos després de deixar anar algun renec. Sobren les paraules per descriure'l. A tots ens en quedarà un gran record.

El món de l'hoquei rep avui una gran sacsejada amb la sentida pèrdua de l'Àngel. Se't trobarà a faltar, et trobaran a faltar. I molt. No t'oblidarem Àngel.

Descansa en pau