dissabte, 9 d’abril del 2011

El Voltregà femení es classifica per la fase final europea guanyant 10 a 4 al Coutras francès (actualitzat)

El Voltregà femení s'imposa per 10-4 al Coutras als quarts de final de la Lliga Europea i serà a la fase final que podria ser a doble partit si el CERH no rep una proposta per acollir la final a 4. Demà s'anunciarà la seu o, en cas contrari, la disputa de semifinals i final a doble partit.

El conjunt de David Bou ha dominat a la perfecció el partit a la seva pista i s'ha posat per davant al minut 3 amb un gol d'Anna Casarramona. Tot i que les franceses han reestablert l'empat a 1 al minut 6, el Voltregà s'ha posat a dominar i ha ampliat l'avantatge fins al 7-1 abans del descans amb gols de Motxa Barceló (2), Anna Casarramona, Natasha Lee, Carla Giudici i Maria Ferrón.

A la segona meitat el Voltregà ha afrontat el partit de forma molt més relaxada. La nota negativa del partit ha arribat als primers compassos de la represa quan Anna Casarramona ha patit una topada amb la tanca i s'ha tornat a treure l'espatlla de lloc, igual que a la Copa de la Reina. Això l'ha deixat fora pel que quedava de partit. Motxa Barceló feia el 8 a 1 pocs instants després i David Bou aprofitava per donar minuts de descans a Laia Vives fent entrar a Maria Ballesta. La portera suplent voltreganesa no ha pogut impedir que Drouhet fes el 8 a 2 al minut 39 però ha aturat un penal a la mateixa jugadora francesa en una gran doble aturada.

Lafourcade feia el 8 a 3 al minut 42 i Anna Romero responia a l'altra porteria 30 segons després posant el 9 a 3 al marcador. Ducortioux feia el 9 a 4 a tres minuts pel final i Giudici arrodonia el marcador amb el contundent 10 a 4 final.

En el global de l'eliminatòria de quarts de final, el Voltregà supera per 14 a 6 al Coutras francès.

CP Voltregà: Laia Vives, Natasha Lee (1), Anna Casarramona (2), Motxa Barceló (3), Carla Giudici (2) -cinc inicial-; Anna Romero (1), Maria Ferron (1), Sílvia Romero i Maria Ballesta (portera suplent).

US Coutras: Ferret, Lafourcade (2), Ribeiro, Ducourtioux (1), Drouhet (1) -cinc inicial-; Bos i Beney.

Gols: 1-0, Anna Casarramona, min 3; 1-1, Lafourcade, min 6; 2-1, Motxa Barceló, min 7; 3-1, Anna Casarramona, min 8; 4-1, Motxa Barceló, min 8; 5-1, Natasha Lee (p.), min 11; 6-1, Carla Giudici, min 18; 7-1, Maria Ferron, min 22; 8-1, Motxa Barceló, min 36; 8-2, Drouhet, min 39; 8-3, Lafourcade, min 42; 9-3, Anna Romero, min 43; 9-4, Ducourtioux, min 47; 10-4, Giudici, min 49.