divendres, 15 de gener del 2010

Un Voltregà - Biesca per començar el 2010

El Voltregà femení rebrà aquest dissabte al Biesca Gijón. Serà un bon duel per iniciar els partits del 2010 i sense cap dubte un dels partits més importants i atractius de la temporada. El conjunt blanc-i-blau rebrà a les 6 de la tarda a l'Oliveras de la Riva a les asturianes tot defensant el liderat.


El conjunt asturià s'ha convertit amb el pas dels anys en el rival més fort de la resta de l'Estat espanyol, tot i que aquest any ha perdut la seva millor jugadora, Natasha Lee, que ara juga al Voltregà i això les fa un xic més vulnerables. Lee era la pedra filosofal del Biesca Gijón i l'equip jugava per ella i al seu voltant, pendent sempre de la davantera. Ara han hagut de reinventar-se i l'argentina Luchi Agudo s'ha convertit en la jugadora més important de l'equip asturià que segueix entrenant Fernando Sierra tot i que havia dit que deixaria la direcció de l'equip després de guanyar la seva segona Copa d'Europa a Coutràs (França).

Igual que Natasha Lee, Agudo ha marcat 12 gols en l'inici de lliga i per tant hi ha un duel interessant entre les dues jugadores. "Elles són més defensives i intenten crear joc sortint al contraatac. Nosaltres tenim bastants més gol, arribada i penso que tenim un dels millors atacs que hi ha", explica Lee. L'asturiana no amaga que "tindré una sensació estranya. Hi porto jugant tota la vida i serà la primera vegada que m'enfronto al meu club de tota la vida", afegeix. A més d'Agudo, el Biesca destaquen també la seva gran portera Christina Klein i la catalana Marta Soler.

L'equip de Pep Maydeu recuperarà a la davantera Carla Giudici, que es va lesionar a l'Europeu femení amb la selecció espanyola i des de llavors no ha pogut tornar a competir i s'ha perdut els primers 7 partits de competició a la OK Lliga femenina. Ara però Giudici ja entrena amb normalitat amb l'equip i s'espera que ja disputi minuts contra el Biesca Gijón.

L'altra cara de la moneda és Laia Vives. La portera voltreganesa es va lesionar en el partit amistós entre el Voltregà i la selecció catalana que posava el punt i final al 2n Torneig 4 Copes, que organitza el Voltregà femení. En una jugada fortuïta, Maria Díez va caure sobre Laia Vives i la jugadora va haver de ser substituïda per Mireia Moraleda, la portera suplent del Voltregà. Això passava el 2 de gener i des de llavors, Vives ha fet recuperació i ha anat millorant poc a poc. Encara arrossega molèsties i s'haurà d'esperar fins a l'últim moment per veure si podrà o no jugar davant el Biesca Gijón. L'ajornament del partit davant el CP Mieres de dissabte passat, per afrofitar el desplaçament més endavant, han jugat a favor de la recuperació de la portera, que ha pogut descansar una setmana més. El seu coratge, instint de superació constant i l'atractiu del partit fan pensar que Vives farà impossibles per ser a la pista. La resposta se sabrà aquest dissabte a les 6 de la tarda.

L'equip de Maydeu és líder sense haver cedit ni un sol punt en els 7 partits que ha disputat i és el menys golejat amb 6 gols encaixats i el segon màxim golejador amb 45 gols pels 48 que té el Cerdanyola, que té un partit més i que l'empata a punts a la classificació. El Vilanova és tercer mentre que el Biesca Gijón, que tampoc ha perdut cap partit, és quart. El conjunt asturià ha sumat 3 empats i això l'ha condemnat a baixar. La part alta segueix molt emocionant entre aquests 4 equips. La lliga seguirà encara més emocionant aquest mes de gener. La setmana vinent l'equip visitarà la pista del Cerdanyola mentre que el dia 30 de gener el Vilanova passarà per l'Oliveras de la Riva.

EL 9 TV oferirà el partit en diferit aquest diumenge a les 12 del migdia.

La redacció de Voltregafemeni.com us vol desitjar un feliç any 2010!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Perdoneu que ho tingui que dir, pero...dir l'Estat Espanyol en comptes de ESPAÑA, no està bé, qui sigui que ho ha escrit...
Es només una opinió..

Un salut i..us segueixo sempre :-)

Arnau Jaumira ha dit...

Permete'm que et corregeixi. La constitució espanyola no estipula cap denominació oficial per a l'Estat, tot i que les denominacions Espanya, estat espanyol i nació espanyola s'utilitzen de manera indistinta en el document.

A més, si haguéssim d'escriure Espanya, ho faríem amb NY i no pas amb Ñ.

Res més, sense cap ànim d'ofendre però si d'aclarir que és igual de vàlid.