dijous, 21 de gener del 2010

Natasha Lee entre les nominades al premi de millor esportista del 2009 a la Gran Gala de Mundo Deportivo

El diari esportiu Mundo Deportivo ha nominat a la jugadora del Voltregà, Natasha Lee, entre les esportistes que opten al premi a la millor esportista espanyola del 2009. L'asturiana competeix al costat de l'atleta Marta Domínguez, la nedadora Gemma Mengual, l'alpinista Edurne Pasaban, l'atleta Natalia Rodríguez, la pilot de trial Laia Sanz, la nedadora Erika Villaecija o la taekawondista Brigitte Yagüe.

L'asturiana és valorada per Mundo Deportivo perquè "als seus 21 anys, aquesta gijonesa de pare malaisià i mare asturiana es va confirmar com una de les millors jugadores d'hoquei sobre patins del món al convertir-se en peça bàsica dels èxits de la selecció espanyola i del Biesca Gijón. Natasha Lee va ser la gran triunfadora de l'Europeu a Saint Omer, on Espanya, després de guanyar el Mundial el 2008, va aconseguir el segon títol continental 15 anys després del primer i l'asturiana, que va marcar dos dels tres gols de l'equip espanyol a la final davant l'amfitriona França, va ser escollida millor jugadora del campionat. A més, va guanyar la primera OK Lliga femenina amb el Biesca i va ser també l'autora de l'únic gol a la tanda de penals de la final de la Copa d'Europa, on es va imposar al Voltregà, al que precisament ara milita".

La Gran Gala de Mundo Deportivo, on es coneixeran els guanyadors, es celebra a hores d'ara al Palau de Congressos de Barcelona.

La podeu seguir aquí