divendres, 22 de gener del 2010

A Cerdanyola sense Laia Vives

El Voltregà afrontarà aquest dissabte la desena jornada de la OK Lliga femenina contra el Cerdanyola amb un gran contratemps. L'equip de Pep Maydeu ha pagat cara la derrota davant el Biesca Gijón. Les blanc-i-blaves, a més de perdre els tres punts, van perdre a la portera Laia Vives. La portera de Santa Coloma de Farners va forçar la seva reaparició després de lesionar-se un lligament del genoll quan hagués sigut més recomanable que fes descans.

Les ganes de defensar la porteria voltreganesa en un partit molt important pel Voltregà van ser més importants que la lesió i en la segona meitat, Laia Vives ho va pagar car. Això farà que en el partit a la pista del Cerdanyola es vegi obligada a descansar. Mireia Moraleda la substituirà sota pals alhora però Maydeu també ha convocat a la portera del segon equip, Meritxell Puigdemunt.

El partit serà una nova prova de foc pel conjunt voltreganès. El Cerdanyola amb Mònica Piosa, Daniela Guerrero, Adriana Gutiérrez o Vanessa Daribo com a principals armes és, juntament amb Voltregà i Biesca Gijón un dels equips que porta millors registres a la OK Lliga femenina. Tots tres equips només han perdut un partit i compten la resta per victòries. El Voltregà per la seva banda ja podrà comptar amb Carla Giudici a un millor nivell de forma després d'haver pogut entrenar una setmana més i espera refer-se de la derrota davant el Biesca guanyant al conjunt vallesà.

El partit es jugarà a partir de 2/4 de 6 de la tarda al pavelló de Can Xarau de Cerdanyola