dissabte, 30 de gener del 2010

Cap de setmana intens: dissabte Vilanova; diumenge Mieres

El Voltregà disputarà aquest cap de setmana dos partits de la OK Lliga femenina. El conjunt de Pep Maydeu rebrà a Vilanova i Mieres a l'Oliveras de la Riva i ho ha d'aprofitar per fer palesa la gran millora que es va veure en el partit davant el Cerdanyola i per recuperar el millor hoquei, el que ens té acostumats el Voltregà femení. Ara les voltreganeses són quartes a la classificació amb 21 punts, 3 menys que Vilanova i Biesca Gijón (aquest amb un partit més) i 6 menys que el Cerdanyola, actual líder de la competició (també amb un partit més).


Davant el Vilanova, el Voltregà tancarà els partits contra els rivals més forts després d'enfrontar-se a Biesca Gijón i Cerdanyola. El conjunt vilanoví, actual campió de la Copa de la Reina, arriba amb un referent dins l'hoquei patins a la banqueta: Carlos Figueroa és l'entrenador del conjunt del Garraf. Tot i haver perdut a les germanes argentines Letícia i Natàlia Corrales -que ara juguen a l'Arenys de Munt- l'equip està compensat. Amb Caterina Ortega, Pia Sarmiento i Clàudia Miret del bloc de l'any anterior, el fitxatge de Berta Tarrida del Noia i la major presència en pista de la gran promesa Ester Nadal, les vilanovines només han perdut un partit i avantatgen en 3 punts al Voltregà a la classificació. El partit es jugarà aquest dissabte a partir de les 6 de la tarda.

La victòria voltreganesa donaria l'empenta i refermaria la gran millora de joc del darrer partit davant el Cerdanyola, que va acabar sense recompensa. La portera Laia Vives ja ha entrenat durant aquesta setmana tot i que serà dubte fins a darrera hora. El partit serà emès en diferit per EL 9 TV diumenge a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda.

Diumenge serà el torn del Mieres que s'enfrontarà al Voltregà a 2/4 d'11 del matí. El conjunt asturià és l'11 classificat ( de 14 equips) i només ha aconseguit sumar sis punts, fruït de dues victòries. Tot i això, s'haurà de vigilar amb les asturianes, que juguen desacomplexades i buscaran donar la campanada a la pista del Voltregà. Tot i això, si les coses van com han d'anar, el Mieres hauria de ser un rival còmode per les blanc-i-blaves.

El partit és ajornat de la 8a jornada de competició. Llavors el Voltregà havia de visitar la pista del Mieres però finalment s'ha canviat l'ordre i el partit de la primera volta es juga a Sant Hipòlit i en la segona volta s'aprofitarà el viatge per jugar davant Biesca Gijón i Mieres.

Us esperem al pavelló Oliveras de la Riva! No hi falteu!