dissabte, 30 de gener del 2010

Victòria davant el Vilanova (2-1)

El Voltregà femení ha aconseguit trencar la mala ratxa a la OK Lliga femenina i ha derrotat el Vilanova per 2 gols a 1 amb dos gols a l'inici de la primera part del Voltregà. El primer gol ha arribat, quan tot just s'havien consumit dos minuts, de l'estic d'Anna Romero que desviava al fons de la xarxa una assistència de Carla Giudici. Romero es reivindicava així després de no jugar a Cerdanyola.

Sense massa temps per a més el Voltregà ha aprofitat el moment per fer el segon gol després que Anna Romero fes una centrada enrere des de més enllà de la línia de fons a Motxa Barceló que entrava sola dins l'àrea. La gironina no ha fallat i ha definit fent el 2 a 0 en només tres minuts de joc.

Llavors però el Voltregà s'ha anat esvaïnt del partit i ha començat a cedir terreny davant un Vilanova més llançat després que Carlos Figueroa posés les coses al seu lloc demanant el primer temps mort. Les ocasions arribaven a una i altra banda i Laia Vives s'havia de lluïr de valent aturant un penal a Berta Tarrida.

Abans del descans, els dos equips empenyien buscant un nou gol i aquest ha arribat de l'estic de Maria Figuerola a dos minuts del final quan en una assistència al segon pal i amb Vives venuda, ha marcat a porteria buida.

La segona meitat encara ha estat de més domini vilanoví davant un Voltregà desdibuixat molt més imprecís i jugant per sota de les seves possibilitats i assemblant-se a l'equip que va perdre davant el Biesca enlloc del gran partit que van fer davant el Cerdanyola. Tot i això, Caterina Ortega ha sigut la gran protagonista a les files vilanovines perquè tot i no fer un gran joc les ocasions voltreganeses han arribat i només la portera ha mantingut viu el seu equip. Motxa Barceló i Carla Giudici han disposat d'ocasions clares pero no les han materialitzat.

El temps s'esgotava i el Voltregà seguia dominant l'electrònic però no així a la pista on el Vilanova collava fort. Ambdos equips es carregaven de faltes i quan mancava menys de 2 minuts per acabar el partit, Natasha Lee provocava la desena falta del Vilanova. Carla Giudici executava la falta directa però no aconseguia superar Caterina Ortega. L'atac vilanoví es convertia en constant buscant que el Voltregà també cometés la seva desena falta. I aquesta acabava arribant, però quan només quedava un segon i mig pel final. Berta Tarrida provava fortuna però Laia Vives es mostrava implacable i aturava el tret. El patiment havia acabat i el Voltregà aconseguia la primera victòria del 2010.

En les properes hores ampliarem la crònica i penjarem les fotos i el vídeo-resum del partit.

Aquest diumenge les noies de Pep Maydeu s'enfronten al Mieres a 2/4 d'11 del matí. Us hi esperem!