diumenge, 31 de gener del 2010

El Mieres surt golejat de Sant Hipòlit (16-3)

El Mieres no ha sigut rival pel Voltregà al partit que s'ha disputat aquest diumenge a l'Oliveras de la Riva. El conjunt asturià ha hagut d'afrontar el matx amb només cinc jugadores per la lesió en el partit de dissabte d'una de les seves jugadores. Això ha fet que la portera suplent s'hagués d'equipar com a jugadora i jugar els 40 minuts.

El Voltregà ha fet valer la gran diferència, abismal, de joc i ha golejat el conjunt asturià per 16 gols a 3. Carla Giudici ha sigut la màxima golejadora fent 6 gols i demostrant que poc a poc ja va retrobant el seu olfacte golejador. Marta Mompart amb 3 gols, Motxa Barceló, Maria Ferrón i Anna Casarramona amb 2 gols i Natasha Lee amb un altre gol han completat els 16 gols voltreganesos.

A més, amb la doble victòria d'aquest cap de setmana, el Voltregà està virtualment classificat per la Copa de la Reina. Tot i que matemàticament encara hi ha una remota opció de quedar-ne fora. Només seria en el cas de perdre els dos enfrontaments que tanquen la primera volta davant Noia i Igualada i sempre i quan l'Arenys de Munt guanyés els tres partits que li resten, un d'ells contra el Vilanova. A més, encara que les d'Arenys ho sumessin tot i el Voltregà no puntués, estarien obligades a guanyar golejant ja que haurien d'igualar la diferència de gols (gols marcats - gols encaixats) del Voltregà, que actualment està situada en els 50 gols. Ara l'Arenys té una diferència de gols de 29. Per tant, es pot donar pràcticament per fet.

Durant la setmana ampliarem la informació amb una crònica més extensa, fotografies i el vídeo-resum dels dos partits del cap de setmana.