diumenge, 24 de gener del 2010

Derrota cruel i poca recompensa per un Voltregà molt treballador a la pista del Cerdanyola (actualitzat)

El Voltregà va sumar aquest dissabte la seva segona derrota consecutiva a la OK Lliga femenina. El conjunt de Pep Maydeu no va poder aconseguir la victòria a la pista del Cerdanyola tot i haver dominat durant bona part dels 40 minuts i no va treure profit a l'avantatge que obtenia a 1 minut i 12 segons del final, quan es va posar 2 a 3.


El conjunt voltreganès va sortir molt concentrat a la pista de Cerdanyola conscient que sense Laia Vives a la porteria, i sense desmerèixer Mireia Moraleda, s'hauria d'esforçar més en defensa. El mateix Cerdanyola va ser el primer sorprès. El Voltregà treballava molt fort en defensa tapant molts espais i oposant-se a tots els trets exteriors. En els 10 primers minuts, només Daniela Guerrero va tenir opcions amb trets de lluny que Moraleda treia còmodament. La portera voltreganesa, que també arrossegava molèsties als genolls, havia començat motivada i aturant tot el que li arribava.

El Voltregà no afluixava i amb Carla Giudici, que comença a recuperar la seva velocitat característica, i la insistència d'Anna Casarramona, Motxa Barceló i Natasha Lee feien lluir una i altra vegada a Laia Salicrú sota els pals del Cerdanyola. Al minut 17 arribava la ocasió mes clara del Cerdanyola amb un tret de Daniela Guerrero que s'estrellava al travesser de la porteria voltreganesa. Amb l'empat a zero inicial s'arribava al descans.

A la segona meitat, les coses no canviaven massa però el Voltregà ho provava insistentment. Natasha Lee obria la llauna al minut 23 amb un tret de mitja distància i les blanc-i-blaves passaven a dominar també a l'electrònic. Tot i això, la resposta del Cerdanyola era immediata. Un minut més tard, Daniela Guerrero acabava una jugada dins l'àrea col·locant la bola a l'escaire de la porteria de Moraleda. Era l'empat a 1 i el partit tornava a començar.

Els minuts passaven i el partit estava obert amb alternatives i ocasions per a tots dos equips. Tot i això, el Voltregà estava més seriós en defensa i sortia amb facilitat al contraatac. A més, el Cerdanyola només utilitzava el seu cinc inicial mentre el Voltregà feia entrar a Mompart i Dorca en les rotacions. Incomprensiblement, la internacional Anna Romero (autora de 7 gols ja aquesta temporada) no disputava, ni acabaria disputant, ni un minut del partit. Natasha Lee hagués pogut posar més distància a l'electrònic però l'asturiana no aprofitava la falta directa per acumulació.

Poc després d'entrar als últims deu minuts de partit, Carla Giudici feia l'1 a 2 i es retrobava amb el gol amb la samarreta del Voltregà culminant un bon contraatac amb la seva gran tècnica. Des del 21 d'abril del 2009, Giudici no podia marcar amb el Voltregà en partit oficial. Amb la selecció a l'Europeu, on es va lesionar, la voltreganesa va marcar davant Alemanya el 29 d'octubre. Dos dies més tard jugava l'últim partit fins el passat dissabte davant el Biesca.

Pocs minuts més tard, Anna Casarramona havia de ser substituïda per un fort cop a la cuixa i un minut més tard arribava la jugada clau del partit. El Voltregà cometia la desena falta i concedia una falta directa al Cerdanyola. L'argentina Adriana Gutiérrez era l'encarregada de llançar-la i enganyant que es disposava a fer el llançament, posava en evidència que Natasha Lee i Motxa Barceló sortien de l'àrea contrària sense que la jugadora hagués tocat. L'àrbitre Gorina avisava les voltreganeses però no feia cap indicació a Gutiérrez perquè deixés de jugar i fes el llançament. L'argentina, molt llesta, tornava a simular el gest de tocar la bola i Natasha Lee tornava a avançar-se. L'àrbitre l'hi ensenyava la targeta blava i l'asturiana havia de descansar obligatòriament. En el tercer intent, Gutiérrez acabava transformant la falta directa davant Moraleda, que amb la trifulca s'havia posat nerviosa.

Dos minuts més tard, Marta Mompart es girava a la mitja volta i enviava un tret al pal. S'entrava als últims dos minuts amb empat a dos a l'electrònic. El Voltregà a més aconseguia marcar el 2 a 3 amb un nou gol de Carla Giudici i el partit semblava estar sentenciat. Faltava defensar intensament 1 minut i 12 segons que quedava per acabar el matx.

Però 7 segons més tard, Daniela Guerrero enviava un tret potent des de mitja pista que Moraleda no podia evitar que s'esmunyís sota el seu cos i travessés la línia de gol. Era el 3 a 3. Els dos equips es llançaven a marcar el definitiu quart gol però l'atac voltreganès s'acabava diluïnt i concedien els últims 20 segons al Cerdanyola. Adriana Gutiérrez amb un nou tret llunyà aconseguia tornar a posar en complicacions a Moraleda i a vuit segons per acabar el matx, la bola acabava travessant la línia i donava la victòria al Cerdanyola. Una derrota dolorosa per tot l'esforç voltreganès que al final no té recompensa.

Ara el Voltregà és tercer a la classificació i s'enfrontarà al Vilanova en la propera jornada de lliga dissabte i contra el Mieres diumenge en un cap de setmana atapeït.

Cerdanyola CH: Laia Salicrú, Mònica Piosa, Daniela Guerrero (2), Adriana Gutiérrez (2) i Iolanda Font -cinc inicial-.

CP Voltregà: Mireia Moraleda, Motxa Barceló, Anna Casarramona, Natasha Lee (1), Carla Giudici (2) -cinc inicial-; Mompart i Dorca.

Gols: 0-1, Lee, min 23; 1-1, Guerrero, min 24; 1-2, Giudici, min 31;, 2-2, Gutiérrez (f.d.), min 35; 2-3, Giudici, min 39; 3-3, Guerrero, min 39; 4-3, Gutiérrez, min 39:52".

Galeria de fotos:
Ben aviat us oferirem el vídeo-resum del partit

2 comentaris:

Anònim ha dit...

De que esta lesionada Romero? Per quan en te?

Arnau Jaumira ha dit...

En cap moment s'ha parlat de lesió d'Anna Romero. Ella estava a la banqueta i no va sortir per decisió tècnica. Ja està explicat a la crònica "Incomprensiblement, la internacional Anna Romero (autora de 7 gols ja aquesta temporada) no disputava, ni acabaria disputant, ni un minut del partit".

Gràcies per llegir-nos,

ArNaU