diumenge, 24 de febrer del 2008

CAMPIONESSSSS

El Voltregà s'ha proclamat campió de la tercera edició de la Copa de la Reina en un gran final que ha disputat davant el Biesca Gijón. Les voltreganeses han guanyat 2 a 0 en un partit brillant, que han començat a guanyar des del primer moment.

El matx va començar amb un joc molt agressiu pels dos conjunts. El Voltregà tenia clar que havia de cansar la màxima estrella de les contràries, Natasha Lee, i anular-la dins el terreny de joc. El plantejament del matx ja evidenciava que el Biesca Gijón feia un joc únicament basat en Natasha Lee (dels 7 gols que portava l'equip abans d'arribar a la final, 6 els havia fet Lee). En canvi, el Voltregà havia demostrat tenir una gran varietat d'armes al davant amb Adeline Le Borgne, molt inspirada durant tota la lliga i decidint partits com la semifinal davant l'Igualada; Motxa Barceló, sempre concentrada, treballadora en defensa i efectiva en atac; i Carla Giudici que sempre ha sigut l'estandart del Voltregà, una de les millors jugadores del món decisiva, sacrificada en defensa i capaç de fer jugades inversemblants. A més, Anna Romero, que tornava d'una absència de dos mesos també estava preparada per donar solvència però això si, amb només un entrenament, no es trobava en el millor estat de forma, que de ben segur recuperarà en les següents jornades.

Barbara Garcia va ser qui va trobar la primera ocasió clara després d'una gran jugada personal de Natasha Lee, però Laia Vives va demostrar el seu paper clau sota els pals i va refusar la primera ocasió clara.

Al minut 7, Motxa marcava l'1 a 0 després d'una jugada molt habitual. Motxa treia una falta a la cantonada, la jugava amb Adeline i aquesta endarreria a Giudici. La davantera provava el tret de lluny i Motxa que estava ben situada tapant la visió de la portera Cristina Klein aconseguia desviar la bola just abans, i posar en problemes Klein i Natasha Lee que no podien impedir que la bola entrés al fons de la xarxa. Una jugada assajada molt típica que donava bon resultat.

El partit seguia dominat pel Voltregà que amb millor possessió i millors ocasions anava provant sort davant Klein. Un penal comès sobre Adeline Le Borgne donava la opció a Motxa per marcar el 2 a 0 però Klein aturava el tret en primera instància i en el refús Motxa punxava la bola i l'enviava al travesser.

Tot i això, només havien passat 30 segons quan Anna Romero frenava l'atac asturià i permetia que Motxa recuperés la bola marxés en el contraatac, entrés a l'àrea a gran velocitat i definís per sota el cos de Klein. Era el minut 11 amb el 2 a 0 favorable el Voltregà i amb el partit molt sentenciat. Una gran definició de Motxa en un gran gest tècnic que posava el partit molt còmode pel Voltregà.

Fernando Sierra demanava temps mort per intentar reconduir el partit però tot i això, el Voltregà ja tenia fets els deures. El Voltregà seguia anulant a la perfecció a Natasha Lee amb una ajuda constant a la defensora quan l'asturiana encarava l'u contra u.

Anna Romero entrava a la pista i començava a airejar l'equip. Giudici ja començava a fer de les seves sortint de darrera la porteria i intentant superar l'alemanya Klein. Pocs instants més tard ho tornava a provar amb un tret de lluny. El Voltregà aconseguia insistir a la porteria de Klein sense aconseguir tornar a marcar. Lee ho provava amb jugades personals però Laia Vives seguia responent a la perfecció sota pals.

Al segon temps, el Biesca seguia fent una defensa zonal intentant crear joc al contraatac. L'equip de Doblas sabia que hauria de sacrificar el bon joc per una aferrissada defensa. En una bona ocasió, Carla Dorca penjava la bola a Motxa que no aconseguia rematar amb claredat. L'inici de la segona meitat començava força bé pel Biesca que arribava amb més facilitat a la porteria de Vives, però sense crear-li excessius problemes a la portera voltreganesa que seguia sense encaixar cap gol durant tota la Copa.

Una ocasió molt clara de Natasha Lee, feia que Vives treiés una mà providencial i reaccionava ràpid també refusant la ocasió de Ainhoa Garcia. Les ocasions arribaven amb comptagotes però els dos conjunts feien gala de gran tècnica sobretot en l'execució de faltes assajades.

Amb l'entrada de Romero, l'equip tornava a agafar aire i donava descans a Motxa. Amb el temps mort demanat pel Biesca, el Voltregà rebia les últimes instruccions per aguantar el partit, evitant contraatacs i movent la bola mantenint la possessió. I així ho van fer.

El Voltregà va saber administrar bé els minuts que li quedaven i va acabar celebrant i cantant la seva tercera Copa de la Reina en la tercera edició que es disputava.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca, Motxa Barceló (2), Adeline Le Borgne, Carla Giudici -cinc inical- Anna Romero.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

sou collonudes visca el voltrega

Anònim ha dit...

parabens a todos, mais uma bela vitória.

PATINSLOVER ha dit...

Mol ben ;-)
Parabéns a todos e a todas.
Viva el hoquei Feminino
"PATINSLOVER"

Anònim ha dit...

Enhorabona pel vostre gran hoquei!
Heu fet disfrutar a tot el pavelló!
Una abraçada des de Sant Sadurní.

Anònim ha dit...

us u mereixieu wapes!
Sanhi esta amb vosaltres i felicitats al que es curra la pagina, es impresionant!!!
Motxa u nessecitaves i tu mereixies!
Endevant força magic voltrega!!!

Anònim ha dit...

Nenesss sou taaan grans!!!!

us estimuuuu*

SIN Miedooo!!!!!