dissabte, 23 de febrer del 2008

Victòria còmode davant un inofensiu Bionet Rivas

El Voltregà s'ha imposat sense excessius problemes al Bionet Rivas en el seu partit de quarts de final que s'ha disputat aquest matí a Sant Sadurní d'Anoia. El partit ha acabat amb un contundent 5 a 0 favorable a les noies de Doblas que han fet un partit de menys a més.

Els primers minuts han sigut els més complicats i és que el Bionet ha sortit en tromba, disposat a donar la sorpresa i a aguantar els primers 10 minuts sense rebre cap gol. I així ho han fet, aguantant força bé a un Voltregà que no trobava la forma de trencar la defensa, perjudicat alhora per la tensió per algunes jugadores que disputaven la Copa per primera ocasió (Adeline Le Borgne i Carla Dorca). Les ocasions arribaven i és que el Voltregà era l'únic dominador de la situació. Tot i això, entre la portera i la defensa aconseguien abortar les ocasions blanc-i-blaves. Un tret al pal de Motxa Barceló era la ocasió més clara, però la bola sortia, miraculosament, quan ja gairebé era dins.

Al minut 10, un penal favorable al Bionet podia complicar les coses a les de Doblas però una gran parada de Laia Vives al tret de Natalia Mass, impedia que el visitant es posés per davant. Només havien passat 50 segons més i una recuperació de Carla Giudici a mitja pista li servia per posar rumb a la porteria contraria i definir amb gran destresa. Era l'1 a 0 que trencava el gel i superava la fase més complicada.

El Voltregà era amo i senyor del partit mentre que les madrilenyes eren incapaces d'arribar a la porteria de Laia Vives i si ho feien, mitjançant algun contraatac, Laia Vives o la forta defensa, desbarataben les ocasions.

Abans del descans però, una gran assistència d'Anna Romero a Motxa Barceló dins el quadre servia perquè la gironina posés terreny de per mig i situés l'electrònic amb el 2 a 0 abans del descans.

El segon temps ja ha començat amb menys nervis i amb el partit molt ben encarat per les voltreganeses. Tot i això, per si no n'hi havia prou, Adeline Le Borgne aconseguia el tercer gol després de desfer-se de tres defenses amb un molt bon cop de cintura, entrava a l'àrea i deixava anar un potent tret que superava la portera madrilenya.

Al minut 28, un penal provocat per Adeline tornava a donar ocasions al Bionet per escurçar diferències. Tot i això, Natalia Mass tornava a errar el llançament, molt desviat a la dreta de Vives. Només un minut més tard, Giudici recuperava una bola a mitja pista i en un gol calcat al primer definia a la perfecció davant la portera Patricia Echarren. Era el 4 a 0 que deixava el partit encara més sentenciat.

A només 6 minuts del final i amb Laia Jiménez, Sílvia Romero i Meritxell Puigdemunt a la pista, Carla Giudici marcava el cinquè i últim gol (tercer del seu compte particular) després d'una excel·lent assistència de Jiménez.

Un bon partit que serveix per provar l'equip abans de les semifinals quan s'enfrontarà a l'Igualada que derrotava 2 a 0 a l'Alcorcón en l'inici matinal.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca, Motxa Barceló (1), Adeline Le Borgne (1), Carla Giudici (3) -cinc inicial-, Anna Romero, Laia Jiménez, Meritxell Puigdemunt i Sílvia Romero.

Gols: 1-0, Carla Giudici, min 11; 2-0, Motxa Barceló, min 19; 3-0, Adeline Le Borgne, min 22; 4-0, Carla Giudici, min 29; 5-0, Carla Giudici, min 34.