dilluns, 25 de febrer del 2008

Motxa Barceló, millor jugadora del torneig

Cristina Barceló, Motxa, va ser considerada la millor jugadora del torneig i va rebre el trofeu després de la final. Amb els seus gols, la jugadora gironina va aconseguir decantar la final en dos moments claus a la primera meitat. Això és el que va valorar la premsa per considerar-la la més important.

La jugadora disputava la seva segona Copa de la Reina però guanyava d'aquesta manera el seu primer títol esportiu. Al final del partit, Barceló es mostrava emocionada i satisfeta però no volia ressaltar el títol individual. "És una cosa de tot l'equip i no només meva. Entre totes ens hem ajudat a guanyar la copa i que jo sigui millor jugadora o no, no és el més important. Quedant primeres per mi ja té tot el mèrit del món", explicava la gironina.

El seu primer títol arribava en un moment dolç de la seva bona carrera esportiva i reconeixia que guanyar el títol "és un moment únic, la veritat és que sí". Sobre el partit, Barceló recordava que la segona meitat, l'equip havia hagut de sacrificar el bon hoquei per "aguantar una mica i no desgastar-nos molt perquè era un partit molt dur".