dissabte, 16 de febrer del 2008

Gran partidàs de Laia Vives en la victòria davant el Vilanova

El Voltregà femení va aconseguir la victòria davant el Vilanova després d'un partit molt disputat amb Laia Vives com a gran protagonista, amb un partit molt complert i amb entrega de la resta obligades a posar-se dues vegades per davant. Una bona victòria en l'última prova de foc abans de la Copa de la Reina a Sant Sadurní d'Anoia la setmana vinent.

El partit va començar amb molt bons aires pel Voltregà que amb només 1 minut i 3 segons en tenia prou per marcar el primer gol del matx. Adeline Le Borgne era qui creava jugada i combinava amb Carla Dorca que assistia de molt bona forma a Carla Giudici que de primeres col·locava la bola al fons de la xarxa del Vilanova. Era un cop d'autoritat en un partit que es preveia complicat però que el Voltregà començava a dominar.

Les voltreganeses eren les que tenien la possessió però el Vilanova creava alguna bona ocasió al contraatac. Tot i això, el Voltregà estava a prop del segon gol. Una gran recuperació d'Adeline a mitja pista servia a la francesa per llançar un contraatac ràpid que ella mateixa sentenciava amb un tret molt col·locat. Era el minut 7 d'un partit que semblava estar controlat.

Tot i això, el partit es començava a torçar. Les vilanovines despertaven i amb una jugada embolicada dins l'àrea aconseguien marcar el 2 a 1 i escurçaven la diferència. Només havien passat dos minuts més i un tret fort des de fora l'àrea servia perquè el Vilanova empatés el partit a dos gols abans d'arribar al descans.

La segona meitat tornava a començar molt disputada i el Voltregà era conscient que no podia donar més oportunitats al Vilanova. Només havien passat cinc minuts de la segona meitat quan Giudici s'inventava una genialitat només a l'altura de jugadores com ella aixecant la bola i superant la portera vilanovina marcant el 3 a 2.

Amb el marcador de nou al favor, Laia Vives s'ha fet un fart d'aturar boles compromeses i de demostrar que es troba en plena forma a una setmana de la Copa de la Reina. A 7 minuts del final, ha arribat la sentència amb un nou gol de la francesa Adeline Le Borgne. Le Borgne es plantava sola davant la portera i fintant una passada al segon pal a Giudici, definia ella sola al fons de la xarxa. Era el 4 a 2 que deixava el partit sentenciat i demostrava el bon estat de forma del conjunt de Doblas.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca, Motxa Barceló, Adeline Le Borgne (2), Carla Giudici (2) -cinc inicial-, Laia Jiménez.