diumenge, 10 de febrer del 2008

Victòria pobre veient el gran domini voltreganès

El Voltregà va imposar-se 1 a 4 a Castellar a la pista Dani Pedrosa. El conjunt de Raül Doblas va dominar i va aconseguir una victòria poc abultada vist el domini i les ocasions creades per les voltreganeses. La gran actuació de la portera del Castellar i els pals van impedir una victòria molt més àmplia.

El conjunt del Vallès va jugar molt tancat al darrera durant els 40 minuts i això no va permetre a les de Doblas arribar amb facilitat a la porteria del Castellar, molt ben defensada. La portera del Castellar va fer un gran partit i va impedir que la gran quantitat d'ocasions del Voltregà acabessin en gol. Només s'havien jugat 6 segons i Adeline Le Borgne ja disposava de la primera bona ocasió.

A mesura que passaven els minuts, el conjunt voltreganès s'anava fent amb el partit. Al minut 10, Motxa marcava el primer gol i posava el conjunt blanc-i-blau per davant. Amb el domini voltreganès, va arribar el segon gol abans del descans. Aquest va ser obra de Laia Jiménez després de desviar un tret de Carla Dorca des de fora l'àrea.

A la segona meitat, primer Carla Dorca culminant un bon contraatac voltreganès amb Sílvia Romero i més tard Motxa Barceló rematant una centrada de Carla Giudici a l'interior del quadre, posaven el 0 a 4 a l'electrònic. El gol de l'honor va arribar més tard amb Meritxell Puigdemunt sota els pals i amb el partit sentenciat.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca (1), Motxa Barceló (2), Adeline Le Borgne, Carla Giudici. També Sílvia Romero, Laia Jiménez (1) i Meritxell Puigdemunt.