dijous, 21 de febrer del 2008

El Voltregà última els preparatius per la Copa

El Club Patí Voltregà és conscient que li tocarà defensar el títol durant aquesta tercera Copa de la Reina a Sant Sadurní. Després de recuperar Anna Romero, absent des de l'inici d'any a Pistoia (Itàlia) per estudis, l'equip es va poder entrenar al complert durant aquest dijous i Doblas va poder acabar de veure en quin moment de forma es troba l'equip.

Les voltreganeses arriben a la competició sense haver cedit ni una derrota durant la competició regular i demostrant un gran nivell. Per Sant Sadurní, Doblas també podrà comptar amb Sílvia Romero, Laia Jiménez i la portera Meritxell Puigdemunt fet que pot donar més aire a l'equip si aquest ho necessita.

Tot i això, el conjunt voltreganès tindrà un inici més senzill del que es podria esperar. Més que res pel seu nom: Bionet Rivas. El conjunt madrileny agrupa jugadores argentines com les germanes Mass, una nord americana i una catalana entre d'altres. Les del Bionet Rivas tenen un equip amb una mitjana d'edat superior a les voltreganeses amb jugadores de 26, 27 i 28 anys.