dissabte, 11 de desembre del 2010

Visita a l'incòmode parquet d'un PHC Sant Cugat que encara no ha puntuat

El Voltregà femení disputarà aquest diumenge la novena jornada de la OK Lliga femenina a la pista del Patí Hoquei Club Sant Cugat. El conjunt de David Bou s'enfrontarà a un dels equips en hores baixes de la competició i que actualment ocupen el penúltim lloc, sense haver pogut puntuar en els quatre partits que han disputat (en tenen tres d'ajornats).

Les vallesanes tenen a Paula Torner i M. Rosa Tamburini com a grans potències del seu equip sense oblidar-nos d'Amaya Gutiérrez que també té un gran paper organitzant l'equip i vertebrant el joc de l'equip que dirigeix Jordi Raga. La lesió de la portera Mercè Ribas a la pista del Bigues i Riells a mitjans del mes de novembre han complicat més les coses a les vallesanes, que després d'ajornar el seu darrer partit amb el Cerdanyola i descansar en la passada jornada (per calendari), esperen tornar a comptar amb Ribas al cent per cent. Amb les vallesanes també hi juga la osonenca Blanca Soldevila.

L'equip vallesà però té una manca de gol més que evident. En quatre partits les de Sant Cugat només han pogut marcar set gols en una mitjana de 1,75 gols per partit mentre que n'han encaixat 22 amb una mitjana de 5,5 per partit. Les xifres contrasten de ple amb les del Voltregà. Les blanc-i-blaves han marcat 26 gols en els 7 partits que han disputat amb una mitjana de 3,71 gols per partit mentre que només n'han encaixat 8 amb una mitjana de 1,14 per partit.

El partit es jugarà demà diumenge a partir de 3/4 d'1 del migdia al pavelló sempre complicat del Sant Cugat pel parquet, a vegades molt boterut, de les instal·lacions.

Una inundació abans de començar la temporada va permetre que s'hi fessin actuacions. Caldrà veure'n els resultats.

Us oferirem informació puntual just després del partit. També tenim pendent penjar el vídeo-resum del Terrassa - Voltregà i el Voltregà - Girona així com la galeria de fotos del partit amb les gironines per culpa de problemes de salut. Esperem poder-ho solucionar ben aviat.