dimarts, 28 de desembre del 2010

Vídeo-resum del Voltregà - Girona (2-1)

Enmig de les festes us podem oferir ara el vídeo-resum i la galeria de fotos del partit davant el Girona que va acabar amb victòria per la mínima del Voltregà (2-1) amb un gol de Natasha Lee a un minut i mig del final. A la primera meitat, Pia Sarmiento havia avançat al Girona i Carla Giudici havia aconseguit empatar a escassos segons del descans. Us demanem disculpes pel retard que portem però intentarem posar-nos a to durant aquestes festes amb els vídeo-resums dels partits contra el Sant Cugat i amb l'Igualada així com la galeria de fotos i la crònica complerta d'aquest últim partit.
Aprofitem aquesta entrada per desitjar-vos a tots que tingueu una molt bona entrada a l'any 2011 i que les festes acabin d'anar del tot bé i us portin bons moments.