dimecres, 8 de desembre del 2010

El Girona acaba amb la ratxa de marcar abans del minut 5

Si una tònica venia marcant els partits del Voltregà femení ha sigut la seva eficàcia per començar a dominar els partits des de l'inici. En els 6 partits disputats abans d'enfrontar-se al Girona, el Voltregà sempre havia marcat en els primers cinc minuts demostrant la gran eficàcia i la concentració en l'inici de cada partit. A més, les gironines van ser el primer equip en posar-se per davant a l'electrònic al Voltregà, que es va veure obligat a remuntar un marcador advers, demostrant també que sap refer-se de cops adversos.

En les primeres 7 jornades, el Voltregà s'ha avançat amb gols de:

Jornada 1
Voltregà - Biesca Gijón (2-1) > 1-0, Motxa Barceló, min 4
Jornada 2
Noia - Voltregà (2-5) > 0-1, Carla Giudici, min 5
Jornada 3

Voltregà - Alcorcón (5-1) > 1-0, Natasha Lee, min 3
Jornada 4
Vilanova - Voltregà (1-1) > 0-1, Motxa Barceló, min 5
Jornada 5
Voltregà - Cerdanyola (5-1) > 1-0, Carla Giudici, min 2
Jornada 6
Descans
Jornada 7

Sfèric Terrassa - Voltregà (1-6) > 0-1, Motxa Barceló, min 4
Jornada 8
Voltregà - Girona (2-1) > 0-1, Pia Sarmiento, min 15

Motxa Barceló ha sigut qui més vegades ha obert la llauna amb tres gols abans del minut 5. Carla Giudici ha marcat el primer gol en els primers compassos en dos partits més i Natasha Lee va ser l'autora del primer gol davant l'Alcorcón.

Sota pals mentrestant, Laia Vives segueix mostrant-se intractable, aturant-ho tot. La portera de Santa Coloma de Farners només ha encaixat 8 gols en 7 partits i és la portera menys golejada a hores d'ara després de ja haver-se vist les cares amb el Biesca Gijón, el Cerdanyola, el Vilanova i el Girona -equips punters de la categoria. El gran treball defensiu també ha permès estalviar molta feina a Vives però la portera sempre hi ha sigut en els moments claus, aturant boles impossibles.

El Voltregà femení ha demostrat tenir una plantilla sense límits i amb David Bou a la banqueta sembla que l'equip torna a tenir l'hoquei més fluid dels grans moments de les blanc-i-blaves.