dimecres, 1 de desembre del 2010

Còmoda victòria a la pista de l'Sfèric Terrassa (1 a 6)

El Voltregà femení no va fallar en la seva visita a la pista de l'Sfèric Terrassa i va superar amb comoditat al conjunt egarenc per 1 gol a 6. Les noies que dirigeix David Bou van ser contundents en totes les tasques del partit i no van haver de patir en cap moment.

El primer gol arribava al minut 4 quan Motxa Barceló resolia l'atac voltreganès i la tancada defensa de les de Terrassa amb un xut des de mitja distància que entrava botant a la porteria del conjunt egarenc. Els dos conjunts imprimien ritme al partit amb contraatacs constants i al minut 11, el Voltregà en treia partit amb Anna Casarramona llançant un d'aquests contraatacs, fent una bona assistència a Carla Giudici que la davantera no perdonava, definint a la perfecció. El 0 a 2 va durar poc a l'electrònic.

Les imprecisions i pèrdues de bola eren constants per els dos equips i només dos minuts després, Anna Casarramona recuperava la bola en defensa i sortia al contraatac. Abans d'arribar a la frontal de l'àrea deixava anar un potent xut que, després de rebotar en Laia Archs, entrava directament a l'escaire, lluny de l'abast de Mireia Cabistany.

El 0 a 3 es va mantenir al marcador fins al descans i també bona part de la segona meitat. El conjunt voltreganès seguia amb un clar domini però l'Sfèric tenia opcions per retallar diferències. Les més clares eren de falta directa. La primera va arribar després d'una clara falta des del darrera d'Anna Casarramona a Judith Milla. Casarramona veia la targeta blava i Sílvia Ferrer llançava la falta directa però després de diverses fintes el xut sortia fregant el pal. Pocs minuts més tard, Maria Ferrón cedia una nova falta directa quan enganxava per darrera i gairebé de forma accidental a Laia Archs. L'exjugadora del Voltregà, Marta Mompart llançava la nova falta directa però tampoc aconseguia marcar enviant la bola fora i veient com Laia Vives també li aturava el refús.

Faltaven cinc minuts pel final del partit i els dos conjunts es trobaven amb 9 faltes acumulades, a només una de cedir la falta directa. Dos minuts després, les egarenques feien la desena falta i donava una nova ocasió al Voltregà per ampliar la diferència. Motxa Barceló no fallava i definia magistralment enviant la bola per sota les cames de Mireia Cabistany. Era el 0 a 4.

No havia passat ni un minut quan Laia Archs recuperava una bola, s'internava a l'área i disparava a porteria. La bola però rebotava en l'estic de Natasha Lee i canviava totalment de trajectòria, entrant just a l'altre pal i sense que Vives, situada a on havia d'anar la bola, ho pogués evitar. L'Sfèric marcava doncs el gol de l'honor quan mancaven 2 minuts i 9 segons pel final.

Però encara hi hauria temps per a més gols. Laia Jiménez, que va gaudir de molts minuts, recollia la bola a l'esquerra de l'atac i s'internava fent un gran eslàlom superant amb comoditat a Marta Mompart i Laia Archs. Anna Aguilar sortia al seu pas però llavors Jiménez feia una gran assistència a Anna Romero, que sola al segon pal aconseguia l'1 a 5 quan quedava un minut i mig pel final.

Un minut més tard, quan faltaven 39 segons pel final, arribaria l'1 a 6 final en un contraatac on Anna Romero llançava la bola a l'espai per Natasha Lee i aquesta des de l'esquerra de l'atac feia una assistència a Laia Jiménez que rematava, sola, fent el sisè i últim gol. El Voltregà va aguantar amb nou faltes, sense cometre'n cap més que permetés un altre gol a les egarenques.

El conjunt voltreganès aconseguia així un nou triomf que les manté compartint el liderat amb l'Arenys de Munt, que va fer el resultat invers de les voltreganeses, jugant a casa davant el Noia Freixenet (6 a 1).

CP Voltregà: Laia Vives, Motxa Barceló (2), Natasha Lee, Anna Romero (1), Carla Giudici (1) -cinc inicial-, Anna Casarramona (1), Maria Ferrón i Laia Jiménez (1).

Sfèric Terrassa: Mireia Cabistany, Anna Aguilar, Marta Mompart, Judith Milla, Laia Archs (1) -cinc inicial-; Sílvia Ferrer.

Gols: 0-1, Motxa Barceló, min 4; 0-2, Carla Giudici, min 11; 0-3, Anna Casarramona, min 13; 0-4, Motxa Barceló (f.d.), min 37; 1-4, Laia Archs, min 38; 1-5, Anna Romero, min 39; 1-6, Laia Jiménez, min 39'22".

Per motius de salut no us podrem oferir el vídeo-resum del partit fins la setmana vinent.