dimarts, 17 de novembre del 2009

Victòria de caràcter davant l'Alcorcón (4 a 0)

El Club Patí Voltregà femení es va imposar dissabte a la tarda a l'Alcorcón per 4 gols a 0 en un partit que les blanc-i-blaves van dominar des del principi i només van cedir terreny als darrers minuts on l'Alcorcón inquietava a Laia Vives però la portera de Santa Coloma de Farners va respondre a la perfecció fent gala del gran moment de forma pel que passa. El partit va servir per veure un equip cada cop més conjuntat i amb una velocitat en moure la bola envejable. Tot i això el cansament dels partits de l'Europeu encara es noten als patins d'algunes jugadores. Motxa Barceló, Anna Romero, Carla Dorca i Natasha Lee van fer els gols del conjunt voltreganès mentre que Laia Vives va sumar el segon rosco en dos partits disputats.

El partit va començar amb clar domini voltreganès. De fet gairebé no s'havia ni tingut temps de veure quin era el plantejament dels dos equips quan Carla Dorca penjava una bola des de mitja pista i Motxa Barceló desviava la bola amb molt d'encert al fons de la porteria de l'Alcorcón. El conjunt voltreganès no havia tardat ni dos minuts a deixar clara la seva superioritat, que es va anar fent més palesa a mesura que avançava el primer temps. El Voltregà combinava amb facilitat i es trobava còmode sobre la pista creant ocasions a davant de porteria. Natasha Lee, Anna Romero, Motxa Barceló i una molt activa Carla Dorca creaven jugades interessants en atac.

Al minut 8, el Voltregà tornava a donar un cop de puny a la taula i feia el segon gol després d'una jugada estudiada després d'una falta amb Natasha Lee i Anna Romero com a protagonistes. L'asturiana acabava fent una gran assistència a Romero que rematava venint de darrera i superant a la colombiana Carolina Escobar en velocitat.

L'Alcorcón mentrestant no aconseguia arribar amb perill a la porteria de Laia Vives amb una defensa molt encertada i de nou amb Carla D0rca que a més de fer-se un fart de recuperar boles, sortia amb facilitat i molt inspirada en atac. La ocasió més clara de les madrilenyes arribava amb Maria de Moral fent un eslàlom des de mitja pista però que Laia Vives aturava de nou. La portera de Santa Coloma de Farners està en un dels seus millors moments i això dóna molta seguretat a l'equip, que es pot llançar endavant sense por. Pep Maydeu aprofitava per rotar l'equip i fer entrar a Anna Casarramona i Marta Mompart. Amb el 2 a 0 s'arribava al descans.

La segona meitat començava amb la parella més jove fent de les seves. La gran entesa entre Anna Casarramona i Carla Dorca els portava a portar la iniciativa i crear bones jugades. Primer era Dorca qui assistia a la manlleuenca Casarramona però aquesta no aconseguia superar a la portera madrilenya. Només dos minuts més tard la jugada es repetia a l'inversa i amb una sublim assistència de Casarramona, que s'havia endut a dues defenses, deixava sola a Dorca, que incorporant-se des de darrera, afusellava a Laura Hernández. Un merescut premi a la insistència i el bon treball a cavall de la defensa i l'atac.

No havien passat ni 5 minuts quan una nova recuperació de Carla Dorca -que se'n va fer un fart- a la seva àrea permetia al Voltregà llançar el contraatac i Motxa Barceló asistia a la mateixa Dorca que no encertava per ben poc. Els minuts passaven i l'Alcorcón, tot i que es trobava més còmode no aconseguia parar els atacs voltreganesos. Només Carolina Escobar amb trets llunyans i un pal a la sortida d'una falta posaven cert perill.

En l'últim minut de partit, Natasha Lee forçava la desena falta acumulativa de l'Alcorcón i disposava d'una ocasió de falta directa. L'asturiana no perdonava i després d'una gran finta, enviava la bola a l'escaire de l'Alcorcón. Era el 4 a 0 que acabava d'arrodonir un partit lluitat i treballat de principi a fi.

El proper rival serà el CP Claret, de Sevilla, que només ha sumat un punt en les dues primeres jornades. Tot i que hi ha equips amb més partits disputats, ja que s'aprofiten els desplaçaments per a jugar dos partits, el Voltregà és qui es mostra més sòlid, golejant i sense encaixar gols.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca (1), Motxa Barceló (1), Natasha Lee (1), Anna Romero (1) -cinc inicial-; Marta Mompart i Anna Casarramona.

CP Alcorcón: Laura Hernández, Marina Rodríguez, Maria del Moral, Claire Currey, Carolina Escobar -cinc inicial-; Julia de Andrés.

Gols: 1-0, Motxa Barceló, min 2; 2-0, Anna Romero, min 8; 3-0, Carla Dorca, min 24; 4-0, Natasha Lee (f.d.), min 39:14".

Hoquei patins. OK Lliga femenina - Voltregà, 4 - Alcorcón, 0 - 14/11/09 from Arnau Jaumira on Vimeo.