diumenge, 22 de novembre del 2009

Victòria còmoda a la pista del Claret (1-7)

El Voltregà femení es va imposar amb facilitat davant el Claret aquest dissabte a la tarda per 1 gol a 7 en la tercera jornada de la OK Lliga femenina.

El conjunt de Pep Maydeu va haver de fer front a una pista de joc en un estat lamentable amb molts bots i amb una il·luminació molt canviant a tota la pista però tot i això la diferència de nivell és abismal i el Voltregà no va haver d'esforçar-se massa per derrotar les sevillanes, que hauran de lluitar molt si no volen caure com a darrer classificat.

Tot i això el partit va ser un monòleg blanc-i-blau. Les voltreganeses van imposar el ritme des de l'inici i després de les primeres ocasions al minut 3, Natasha Lee marcava el primer gol després d'un tret creuat aprofitant un refús de la portera sevillana. El Voltregà es notava incòmode amb la pista molt inestable i que feia comportar la bola de forma estranya. El 0 a 2 no va tardar massa en arribar tot i que va ser de forma més polèmica. Motxa Barceló penjava la bola des de mitja pista però la bola s'aixecava molt. Natasha Lee però des de dins l'àrea la recollia rematant des de molt amunt cap a baix endinsant-la a la porteria del Claret.

El 0 a 3 només va tardar 14 segons més en arribar. Anna Romero recuperava la bola i la servia a Natasha Lee que sortia disparada al contraatac. Després de desfer-se de la defensa, Lee creuava la bola lluny de l'abast d'Andrea Ruiz, portera del Claret. El Club Patí Claret va tardar molt en arribar a porteria però en la segona ocasió que va tenir, Rosa Fernández clavava la bola al fons de la xarxa amb un tret creuat. Aquest era el primer gol que encaixava el Voltregà en les tres jornades de la OK Lliga.

L'1 a 4 era obra de Maria Ferrón que des de llarga distància enviava un tret fort que després de rebotar en alguna defensa entrava al fons de la xarxa del Claret. El partit estava vist per sentència tot i que Anna Romero i Marta Mompart amb un doble pal en la mateixa jugada eren apunt de tornar a marcar. La segona meitat quedava per provar més coses i donar més minuts a les jugadores que no en disposen de tants de forma habitual.

El segon temps començava amb un equip molt jove amb Anna Casarramona, Carla Dorca i Marta Mompart compensat per l'experiència i veterania de Maria Ferrón i Laia Vives. El nivell però es mantenia i augura un futur brillant al jove planter voltreganès. El cinquè gol voltreganès no va tardar en arribar. Marta Mompart aprofitava un refús de la portera sevillana a un tret de Maria Ferrón per tornar a marcar. El sisè gol arribava al minut 30 quan Mompart assistia a Motxa Barceló amb una passada enrere des del fons de la pista. Barceló no fallava en la rematada. El gol servia per donar pas a un temps mort i un merescut descans a Laia Vives, que era substituïda per Mireia Moraleda.

L'1 a 7 final arribava a 2 minuts del final quan Natasha Lee i Anna Romero repetien la jugada del sisè gol. Lee feia l'assistència i Romero no fallava davant porteria sentenciant encara més el partit. Amb aquesta victòria, el conjunt voltreganès compta els seus partits per victòries amb 9 punts de 9 possibles, 18 gols a favor i només un en contra.

CP Claret: Andrea Ruiz, Ariadna Masmitjà, Ana Angelino, Mireia Carreño, Susana Pandevenes -cinc inicial-; i Rosa Fernández.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca, Motxa Barceló (1), Anna Romero (1), Natasha Lee (3) -cinc inicial-; Maria Ferrón (1), Marta Mompart (1), Anna Casarramona i Mireia Moraleda (portera suplent).

Gols: 0-1, Natasha Lee, min 3; 0-2, Natasha Lee, min 10; 0-3, Natasha Lee, min 11; 1-3, Rosa Fernández, min 15; 1-4, Maria Ferrón, min 16; 1-5, Marta Mompart, min 22; 1-6, Motxa Barceló, min 30; 1-7, Anna Romero, min 38.

Durant els pròxims dies publicarem el vídeo-resum del partit.