dilluns, 2 de novembre del 2009

Natasha Lee i Laia Vives, guardonades a Saint Omer

A banda del títol aconseguit, les jugadores voltreganeses també van acaparar els títols individuals amb Laia Vives com a portera menys golejada i Natasha Lee com a millor jugadora de la competició.

Laia Vives és des de fa unes temporades, no només la millor portera del país sinó també una de les millors del món. Dissabte, després de la final, Laia Vives aconseguia un guardó personal que demostrava un cop més el seu potencial, el trofeu a la millor portera del campionat. Una portera amb caràcter dins la pista, molt ràpida i àgil i amb molts bons reflexes. Sempre atenta i seguint a la perfecció la jugada, Vives s'anticipa a tots els moviments i en la final va fer gala de gran varietat d'aturades demostrant una vegada més que no té la titularitat perquè si.

D'altra banda, Natasha Lee s'emportava el guardó a millor jugadora del campionat, fet que demostra que el Voltregà disposa actualment d'algunes de les millors jugadores d'hoquei femení. Natasha Lee, que d'aquí pocs dies debutarà ja en partit oficial amb el Voltregà, ja ha demostrat en més d'una ocasió com és de decisiva en partits importants. La seva sang freda dins la pista, les ganes de lluitar i la seva tècnica amb l'estic fan que el seu joc sigui espectacle. En aquest campionat Natasha Lee ha aconseguit marcar en gairebé tots els partits i ha marcat gols decisius tant a la final com davant Portugal.

D'aquesta manera, aquests guardons personals són fruit del treball col·lectiu de tot l'equip i del gran paper realitzat per la selecció espanyola a St. Omer.

Les jugadores voltreganeses disposaran de pocs dies per descansar ja que la setmana vinent s'inicia la OK Lliga espanyola. El primer partit serà contra l'Sfèric de Terrassa.

Font: www.voltregafemines.com