divendres, 6 de novembre del 2009

Debut a la OK Lliga femenina a Terrassa


El Voltregà femení afronta aquest dissabte un nou repte. Després d'haver-ho guanyat tot en la temporada 2007-08 i de perdre gas en la temporada 2008-09, l'emblema de l'hoquei femení estatal disputarà dissabte el primer partit de l'OK Lliga.

Les blanc-i-blaves entraran a disputar la segona edició de la competició després d'haver-s'hi negat en la primera per l'alt cost que això suposava i les poques ajudes econòmiques que les institucions volien aportar. Ara, però, els clubs catalans s'han inscrit en bloc i això ha acabat provocant que acabi sent gairebé com en l'OK Lliga masculina: una competició de 14 equips amb nou catalans, dos asturians, dos madrilenys i un sevillà.


Per afrontar la nova competició, el Voltregà ha reforçat la seva plantilla amb els fitxatges de dues grans jugadores: l'asturiana Natasha Lee, estrella del Biesca Gijón, i la jove promesa manlleuenca Anna Casarramona. Aquestes incorporacions sumades al bloc de Laia Vives, Carla Dorca, Motxa Barceló, Anna Romero, Maria Ferrón, Marta Mompart i Carla Giudici confegeixen un dels millors equips que es pot arribar a tenir.

A la banqueta també hi ha hagut novetats i després del fracàs de la temporada passada, primer amb Enric Gurt i després amb Carles Carrera, el Voltregà ha posat Pep Maydeu al capdavant de l'equip. La temporada passada Maydeu entrenava el conjunt femení B i enguany li ha tocat fer el salt. "La manera d'enfocar tant els entrenaments com els partits és molt més senzilla per l'entrenador i només has de donar quatre idees perquè elles dins la pista ho puguin desenvolupar", explica Maydeu. El tècnic té clar que serà un inici complicat perquè les sis jugadores voltreganeses que han jugat l'Europeu "s'han d'adaptar a les normes noves. No estan acostumades al típic cop d'estic que abans era habitual i que ara és falta d'equip", afegeix el tècnic.

Tot i això, físicament l'equip hi arriba "bastant bé però són dos mesos d'entrenaments diaris i arriben una mica carregades". La primera baixa serà la de Carla Giudici, que es va trencar el lligament creuat posterior a l'Europeu, però no se'n va adonar fins a tornar a casa.

El primer partit serà aquest dissabte a la pista de l'Sfèric Terrassa a 1/4 de 6 de la tarda. Un nou repte espera el Voltregà, que vol posar un nou títol a les vitrines.