divendres, 20 de novembre del 2009

El Voltregà viatja a Sevilla

El Voltregà femení disputarà demà dissabte la tercera jornada de la OK Lliga. El conjunt de Pep Maydeu viatjarà demà al matí cap a Sevilla per enfrontar-se al CP Claret a les sis de la tarda.


El Claret és un conjunt totalment desconegut, tot i que pels dos partits que ja ha disputat, es pot intuir que serà dels que lluitarà a la part baixa de la taula. Al primer partit va sortir golejat per l'Alcorcón per 10 gols a 0 mentre que al segon va empatar a 4 amb el Santa Maria del Pilar.

Enguany s'han reforçat amb diverses jugadores catalanes i compta alhora amb una brasilenya, que es trobava a l'espera del trànsfer per jugar la OK Lliga. Desconeixem si a hores d'ara ja podrà estar a les ordres del seu tècnic.

Pel Voltregà, Carla Giudici és la única baixa, tot i que ja arriba el final de la seva lesió. Esperem que molt aviat ja pugui tornar a jugar. Ànims Carla!

Voltregafemeni.com es desplaçarà al complert a Sevilla per fer el seguiment del partit i a la tornada us oferirem crònica, fotos i vídeo resum. Això sí, durant el partit, demà a les 6 de la tarda, el podreu seguir en directe a través de Ràdio Voltregà al 107.8 FM o a través de la seva pàgina web www.radiovoltrega.com. La transmissió anirà retransmetent tant el partit femení com el masculí davant el Raspeig, que comença mitja hora abans, a 2/4 de 6 de la tarda.