dissabte, 4 d’abril del 2009

Victòria a l'anada europea a París

El Voltregà no ha tingut problemes per superar el Noisy le Grand en l'anada de la fase de classificació per la final a quatre de la Copa d'Europa. Les noies de Carles Carrera han derrotat el conjunt francès a domicili per 2 gols a 4 i d'aquesta forma encaren ja la seva classificació per la final a quatre europea.

Tot i que el Noisy s'ha avançat al marcador, les noies de Carrera han pogut fer 3 gols -dos de Carla Giudici i un de Marta Mompart- que deixaven el partit capgirat. Abans d'arribar al descans, Carla Giudici veia la targeta blava directa perquè l'àrbitre interpretava que havia volgut fer ensopegar a una rival de forma intencionada. La falta directa que s'ha generat com a conseqüència de la falta l'ha aturat Laia Vives.

La targeta blava feia tenir dubtes a l'expedició voltreganesa per què el CERH (Comitè Europeu de Rink Hockey) no ha deixat clares les bases de competició i no estan clares les conseqüències d'una targeta vermella de cara a la tornada i si suposa o no un partit de sanció. Això ha fet que, per prevenció, Giudici no disputés més minuts.

A la segona meitat Motxa Barceló aconseguia ampliar l'avantatge fins a l'1 a 4. El conjunt francès aconseguia escurçar diferències però no inquietava a les voltreganeses. Carla Dorca també ha vist targeta blava, aquesta per acumulació i Tatiana Malard, del Noisy, ha acabat expulsada.

La tornada es jugarà a Sant Hipòlit el proper 25 d'abril.

Als altres partits de la fase de classificació, l'Igualada ha derrotat per 5 a 0 al Bassano italià i el Biesca Gijón s'ha desfet còmodament per 6 gols a 1 del Viareggio també italià.