dimarts, 21 d’abril del 2009

Victòria còmode a Mataró (0 a 4). El títol ja és a només 3 punts!

El Voltregà femení ha superat sense problemes al Mataró en el partit avançat a la 26a jornada i disputat aquest dimarts al vespre al pavelló de Cirera de Mataró. Les noies de Carles Carrera s'han imposat per 0 gols a 4 en un partit que han dominat de cap a peus i on Laia Vives ha sigut una espectadora de luxe.

El partit no ha tingut massa història ja que una vegada el Voltregà s'ha posat per davant, el partit ja tenia clar dominador, vencedor i les voltreganeses l'han portat sempre cap on han volgut. Tot i això, la primera part ha sigut més entretinguda mentre que a la segona, el conjunt de Carrera ja no ha ni arriscat.

Al minut 4 arribava el primer gol, obra de Marta Mompart que començava a deixar el Mataró tocat. El segon gol també arribaria de la jugadora vallesana al minut 8. El gol arribava després d'una treballada i ràpida jugada tècnicament molt ben executada. Carla Giudici treia la bola ràpid per Anna Romero que entrava a l'àrea i quan rebia l'ajuda defensiva obria la bola fora l'àrea per Marta Mompart que arribava amb velocitat i enviava la bola al fons de la xarxa de Marta Bartrés, que finalment s'havia pogut equipar i defensava la porteria mataronina oblidant-se així de lesions.

El partit estava trencat i totalment sentenciat. Per si no n'hi havia prou però, el Voltregà seguia trenant bon joc i Carla Dorca llançava un contraatac letal i assistia a Giudici que definia a la perfecció en l'u contra u amb Bartrés i feia el 0 a 3 abans del descans. El partit estava totalment de cara i les ocasions del Mataró eren molt cares de veure.

La segona meitat no va tenir història. El Voltregà es va dedicar a fer el seu joc deixant que passessin els minuts i combinant bé i amb velocitat. No arribaven més gols degut a la sempre gran actuació de Bartrés sota els pals mataronins. El 0 a 4 es feia esperar fins que faltava un minut just per la conclusió. Motxa Barceló caçava una bola al contraatac i afusellava a Bartrés i marcava el definitiu 0 a 4.

Una victòria important que deixa el títol de lliga només pendent de la victòria aquest dimecres davant el Cassanenc a l'Oliveras de la Riva de Sant Hipòlit. El partit començarà a partir de 2/4 de 10 del vespre (21.30h). La capitana, Maria Ferrón, que a Mataró va haver de veure el partit des de la banqueta sense poder-se equipar per culpa d'un procés gripal. Us hi esperem a tots!

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca, Motxa Barceló (1), Anna Romero, Marta Mompart (2) -cinc inicial-, Carla Giudici (1).

Gols: 0-1, Marta Mompart, min 4; 0-2, Marta Mompart, min 9; 0-3, Carla Giudici, min 17; 0-4, Motxa Barceló, min 39.