dimarts, 21 d’abril del 2009

Dos partits fins al títol. Dimarts Mataró, dimecres Cassanenc

El Voltregà es troba a només dues victòries (en els dos partits que queden de lliga) per poder aixecar el 7è títol de lliga consecutiu. El conjunt de Carles Carrera ho té tot de cara i a les seves mans per revalidar el títol i endur-se el títol de la regularitat per excelència. Tot i que aquesta temporada semblava que es podia escapar, ara torna a estar més a prop que mai.

Per aconseguir el títol les voltreganeses hauran de guanyar avui dimarts a la pista del Mataró i dimecres a l'Oliveras de la Riva contra el Cassanenc. El partit d'aquest dimarts sembla el més complicat dels dos. Tot i això, tot sembla indicar que les mataronines no podran disposar de la seva portera habitual, Marta Bartrés, que està lesionada. Això posaria les coses més senzilles a les de Carles Carrera que hi aniran amb l'ambició de poder sentenciar el partit aviat i posar-ho tot encara més de cara. El partit començarà a 1/4 de 10 del vespre (21.15h). Des de Voltregafemeni.com us informarem al final del partit del seu resultat.

Dimecres serà el dia clau. Si arriba la victòria dimarts a Mataró, dimecres ha de ser el gran dia per alçar-se com a campiones. El conjunt de Carrera jugarà a casa davant el Cassanenc, un rival que no va demostrar estar a l'altura en el partit d'anada on el Voltregà va guanyar per 0 gols a 5. Tot i això, la bona actuació de la seva portera va impedir una golejada molt més àmplia. El conjunt voltreganès és clarament superior sobre el paper però ho haurà de demostrar també sobre la pista. El partit començarà a 2/4 de 10 del vespre (21.30h) a l'Oliveras de la Riva.

Us hi esperem a tots!

Endavant força màgic Voltregà!