diumenge, 26 d’abril del 2009

Victòria amb el Noisy i classificades per la final a quatre europea

El Voltregà va aconseguir aquest dissabte una victòria important davant el Noisy le Grand en la tornada de la classificació europea per la final a quatre europea. Les voltreganeses van guanyar per 3 gols a 1 que completaven el 2 a 4 aconseguit a l'anada i deixen l'eliminatòria sentenciada amb un 7 a 3 final. Això vol dir que el conjunt voltreganès disputarà la final a quatre europea que si no hi ha res de nou es disputarà a Coutras (França) el 9 i el 10 de maig.

El partit de dissabte va tenir dues parts diferenciades. El conjunt voltreganès va ser el clar dominador durant els 40 minuts però a la primera meitat les ocasions no van acabar al fons de la xarxa mentre que a la segona si. El partit començava amb el Voltregà arribant amb perill, inquietant, i Carla Giudici era qui tenia les millors ocasions però Angela Rodrigues desfeia una vegada i una altra tot el perill. Una assistència de Motxa Barceló deixava Carla Giudici sola als 10 minuts de joc però la davantera no aconseguia superar a la portera francesa.

Al minut 13 però el conjunt francès no fallava i Marie Espin marcava el 0 a 1 amb un tret creuata que Laia Vives no aconseguia treure. Les franceses es posaven per davant però sense dominar. El gol estava clar que havia sigut un petit error però les voltreganeses eren les que ho tenien tot de cara per marcar però el gol es resistia més de l'esperat. Amb el 0 a 1 a l'electrònic s'arribava al descans.

A la segona meitat les coses van canviar i la falta de punteria va suplir-se amb dos gols molt ràpids. Motxa Barceló marcava l'empat definint un u contra u amb la portera. Només dos minuts més tard una gran centrada de Mompi la rematava de nou Motxa Barceló al fons de la xarxa. Era el 2 a 1 que capgirava el partit en només 4 minuts del segon temps.

Anna Romero s'afegia a la festa quatre minuts més tard i enviava una assistència de Carla Giudici al fons de la xarxa. El partit estava resolt perquè les arribades franceses eren comptades i el domini seguia sent voltreganès. Fins al final del partit res va canviar i el conjunt voltreganès ja s'ha assegurat la presència a la final a quatre europea.

CP Voltregà: Laia Vives, Motxa Barceló (2), Anna Romero (1), Marta Mompart, Carla Giudici -cinc inicial-; Carla Dorca i Maria Ferrón.

Gols: 0-1, Marie Espin, min 13; 1-1, Motxa Barceló, min 22; 2-1, Motxa Barceló, min 24; 3-1, Anna Romero, min 28.