dijous, 23 d’abril del 2009

Campiones! El Voltregà guanya el Cassanenc (3 a 2) i suma el 7è títol de lliga consecutiu

El Voltregà va aconseguir la victòria a la lliga després de derrotar el Cassanenc per un ajustat 3 a 2 a l'electrònic. El conjunt de Carles Carrera va fer un partit irregular i que se'ls va complicar en més d'un moment. Això va fer que la victòria no s'acabés decidint fins als instants finals quan Marta Mompart convertia el 3 a 2 final.

Aquest és el setè títol de lliga consecutiu de les blanc-i-blaves que un any més es consoliden com l'equip més regular en l'any que era més complicat per la bona temporada del Vilanova i perquè el Voltregà ha acusat el cansament. Laia Vives, Motxa Barceló, Carla Dorca, Anna Romero i Carla Giudici no han descansat des de la temporada passada ja que a l'estiu van enllaçar la Copa d'Europa amb la concentració i entrenaments de cara al mundial de Japó que també es van adjudicar. Això ha portat a que totes les jugadores tinguessin moments de baixa forma, totalment comprensibles per aquest fet i que fins i tot provoquessin lesions com en el cas de Giudici.

Un títol que acaba tenint un regust molt especial perquè és el que es veia més complicat. El Vilanova mantenia els 8 punts d'avantatge a pocs partits pel final però dues ensopegades seguides (amb una derrota i un empat) les posaven a només 3 punts de les voltreganeses. El partit a Vilanova va ser clau amb una victòria del Voltregà per 4 a 5 que feia arribar els dos equips empatats a punts al partit de tornada. El conjunt vilanovi però només va poder empatar a 3 gols a Sant Hipòlit i per tant la lliga, si no hi ha cap ensopegada d'última hora de les vilanovines s'acabarà decidint per goal average particular.

Felicitats campiones!

Galeria de fotos:

Els videoresums del Voltregà - Vilanova; Mataró - Voltregà i Voltregà - Cassanenc estaran disponibles els propers dies.