dimecres, 15 d’abril del 2009

La gran setmana arranca amb victòria a Sant Cugat (2 a 6)

Bon partit de les noies de Carles Carrera que no s'han hagut de desgastar en excés per vèncer el conjunt vallesà per un contundent 2 a 6. El partit era de vital importància pels dos equips: pel Voltregà per seguir lluitant pel títol de lliga mentre que pel Sant Cugat, els tres punts li haurien vingut molt bé per no haver de patir fins el final intentant eludir el descens.

Les noies de Carrera van saltar a la pista concentrades i van frenar amb molt encert les primeres arribades clares del Sant Cugat. Laia Vives començava a mostrar-se entonada tot i que les seves parades haurien de ser comptades durant tota la nit.

Carla Dorca i Motxa Barceló tenien les primeres ocasions clares pel Voltregà que a mida que passaven els minuts es notava més còmode, ja sense el fort ritme que imprimien les vallesanes. Al minut 7, Marta Mompart provava sort amb un tret de mitja pista però la portera Mireia Cabistany aturava el seu tret. El refús però tornava a quedar per Mompi que feia una centrada al segon pal per Anna Romero que, després d'un rebot, aconseguia rematar al fons de la xarxa i encetar el marcador.

Amb el primer gol i el calendari apretat de la setmana, Carles Carrera introduïa ja les primeres rotacions fent entrar a Carla Giudici i Maria Ferrón que havien començat des de la banqueta. Amaya Gutierrez disposava de la millor ocasió pel Sant Cugat pocs instants més tard però Laia Vives resolia a la perfecció l'u contra u desviant el tret. Instants més tard, Giudici disposava també d'un u contra u però Cabistany aturava el tret. La pressió voltreganesa era important i això provocava situacions de superioritat numèrica, amb una clara ocasió de Motxa Barceló, que no es van acabar de concretar però que si que inquietaven el conjunt vallesà. M. Rosa Tamburini tampoc aconseguia resoldre en l'u contra u en una clara ocasió i instants més tard, el Sant Cugat demanava temps mort per recompondre el seu equip.

Al Voltregà entrava a la pista Sílvia Romero per encara oxigenar més l'equip. Tot i que el Sant Cugat seguia centrant-se en les individualitats de Tamburini, que Laia Vives controlava, no aconseguien posar la por al cos de les blanc-i-blaves. Al minut 15, arribava el segon gol després d'un tret de Carla Giudici que deixava una bola morta dins l'àrea santcugatenca. Sílvia Romero no perdonava i marcava el seu primer gol amb el primer equip femení aquesta temporada.

Dos minuts més tard, Carla Giudici rebia un cop dins l'àrea impedint-li arribar a un refús i l'àrbitre castigava l'acció amb penal per les blanc-i-blaves. Marta Mompart feia el llançament ras i ajustat al pal dret de Cabistany i la bola entrava al fons de la xarxa. Era el 0 a 3 en un partit que es posava molt còmode per les noies de Carrera.

A l'últim minut de la primera part, Sílvia Romero recuperava una bola i després de combinar amb la seva germana en una paret ràpida acabava definint al fons de la porteria posant un contundent 4 a 0 al final del primer temps.

A la represa, el Voltregà va seguir dominant i els gols no seguien caient per la bona actuació de Cabistany. Tamburini era qui més inquietava pel Sant Cugat però Laia Vives seguia quallant una gran actuació aturant-ho tot. Al minut 34 però Amaya Gutierrez feia una centrada al segon pal per Elisenda Gassó que podia rematar al fons de la xarxa marcant l'1 a 4.

Pocs instants més tard el Sant Cugat tornava a demanar temps mort però no el servia de res. El domini continuava sent del Voltregà que dominava còmodament. S'entrava als darrers minuts de partit amb el matx decidit. Per si no n'hi havia prou però Carla Giudici es treia de la màniga una gran assistència per Maria Ferrón que entrava sola al segon pal marcant l'1 a 5 quan mancava un minut i mig pel final.

Encara hi havia temps per a més i dins l'últim minut, Carla Giudici s'inventava una jugada marca de la casa. S'internava a l'àrea rival aixecant la bola i definia rematant la bola a una sola mà. Encara quedaven segons per a un nou gol i Tamburini recuperava una bola a mitja pista i després d'un bon eslàlom feia el segon gol, que recompensava el seu esforç durant tot el partit i posava de manifest la seva qualitat individual.

Al final una victòria còmode del conjunt voltreganès que aquest dijous disputarà un partit molt important a la pista del Patí Vilanova.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca, Motxa Barceló, Anna Romero (1), Marta Mompart (1) -cinc inicial-; Carla Giudici (1), Maria Ferrón (1) i Sílvia Romero (2).

Gols: 0-1, Anna Romero, min 7; 0-2, Sílvia Romero, min 15; 0-3, Marta Mompart (p.), min 17; 0-4, Sílvia Romero, min 20; 1-4, Elisenda Gassó, min 34; 1-5, Maria Ferrón, min 39; 1-6, Carla Giudici, min 40; 2-6, M. Rosa Tamburini, min 40.