diumenge, 19 d’octubre del 2008

Voltregà, 3 - Cerdanyola, 2 - Una victòria important per començar

El Voltregà va aconseguir una important victòria davant el Cerdanyola en la primera jornada de lliga que disputava, corresponent a la quarta jornada. El conjunt d'Enric Gurt, que debutava a la banqueta voltreganesa sense gairebé haver pogut entrenar amb l'equip, va aconseguir la victòria davant un dels conjunts que s'ha reforçat fort durant l'estiu: el Cerdanyola que compta amb jugadores com Mònica Piosa i Daniela Guerrero, exjugadores del Voltregà i Paula Torner, Yolanda Font i la portera Laia Salicrú arribades aquest estiu procedents de Vic en el cas de les dues primeres i Arenys de Munt en el cas de la portera.


El Voltregà li va costar entrar al partit. El Cerdanyola va entrar posat i amb la sort de cara. En la segona bola que tenia va arribar el primer gol. Només s'havien disputat 43 segons i Mònica Piosa que va recuperar la bola a la seva pròpia pista, creuava el terreny ràpidament i amb un tret molt fort i col·locat, marcava el 0 a 1 que deixava les voltreganeses tocades.

El conjunt de Gurt però començava a reaccionar poc a poc i després de treballar de valent, Anna Romero enviava una bola al pal al minut 7 que demostrava que el Voltregà buscava l'empat aviat. El joc era dur i les de Cerdanyola jugaven al límit del reglament deixant anar cops d'estic innecessaris i posant la cama més del compte. Això feia que Yolanda Font fos la primera en veure targeta groga. Laia Vives mentrestant no fallava a la porteria i aturava les ocasions del Cerdanyola com en un contraatac liderat per Paula Torner que Vanesa Daribo fallava davant la muralla blanc-i-blava.

A l'equador de la primera meitat debutava al primer equip femení (ja que durant les primeres jornades va competir amb el B), Marta Mompart, un dels fitxatges prometedors que ha fet el club blanc-i-blau per la propera temporada. Mompart començava a afinar punteria i començava a recuperar boles a mitja pista, una de les seves especialitats, que creaven perill. Precisament en una recuperació entre Giudici i Mompart a la seva pròpia pista servia per llançar un letal contraatac que Giudici resolia abans d'entrar a l'àrea amb una bola semi penjada que a primera instància semblava que havia rematat Carla Dorca al fons de la xarxa. Després però, Dorca aclaria que no havia tocat la bola i que el tret que entrava al fons de la xarxa era directament de Giudici. Era l'empat a un quan encara quedaven 46 segons pel descans.

A la segona meitat, el partit va començar amb un Voltregà confiat, tocant bola a les quatre cantonades i esperant la ocasió per poder-se avançar. El Cerdanyola però no afluixava i Piosa tornava a insistir en una ocasió que desviava Vives. Però les coses es van complicar encara una mica més. Vanesa Daribo i Daniela Guerrero creaven una contra impecable i l'exvoltreganesa marcava al primer pal i ho celebrava provocant l'afició voltreganesa parant l'orella.

La reacció voltreganesa va arribar amb els minuts i al minut 30, Marta Mompart "Mompi", rebia la bola a mitja pista, es centrava i deixava anar un tret enverinat a la porteria de Salicrú que no podia aturar el tret i el partit tornava a empatar-se. El Voltregà però es sentia còmode i només tres minuts més tard, un contraatac comandat per Carla Giudici, que segueix jugant amb el casc de protecció pel nas, que es va trencar abans de marxar a Japó; servia a Mompi per disparar a porteria. Salicrú va aturar el tret en primera instància però la bola va quedar morta i en el gest de buscar on era, la portera se l'acabava ficant al fons de la seva pròpia porteria. Era el 3 a 2.

El partit es va endurir de forma desmesurada en els darrers 7 minuts fruit, sobretot, de la impotència i de veure com les voltreganeses s'havien posat per davant. Daniela Guerrero i Mònica Piosa veien una targeta groga als darrers instants. Res van poder fer però per impedir la primera victòria del Voltregà a la lliga i davant un rival imponent. El proper rival serà el Vic.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca, Motxa Barceló, Anna Romero, Carla Giudici -cinc inicial-, Marta Mompart.

Gols: 0-1, Mònica Piosa, min 0'46"; 1-1, Carla Giudici, min 19'14"; 1-2, Daniela Guerrero, min 27; 2-2, Marta Mompart, min 30; 3-2, Marta Mompart, min 33.

Video-resum del partit:


Hoquei patins femení. Voltregà, 3 - Cerdanyola, 2 - 18/10/08 from Arnau Jaumira on Vimeo.

Galeria de fotos:

4 comentaris:

Anònim ha dit...

no provocaba al publico!!lo festejaba a la afsion verdeee!!!

Anònim ha dit...

no treguis les coses de lloc. aixo va ser una provocacio i tothom ho va veure

Anònim ha dit...

jo havia aplaudit els gols de la daniela quan jugava aquí. Dissabte era al pavelló i que fes allò em va ofendre. Ara no la podré veure com sempre...

Anònim ha dit...

daniela guapa ufff