dimecres, 8 d’octubre del 2008

La vergonya del grup C

Fa mal d'ulls veure k durant aquests dies hi ha equips que surten humiliats del Mundial de Japó a Akita. El cas flagrant del grup C no el podem ignorar així com així. L'hoquei femení necessita una empenta i estendre's als països on és minoritari. Les golejades per més de 30 gols de les seleccions d'Argentina i Alemanya a Macau fan posar la pell de gallina.

Com s'han de sentir les seves jugadores? No demano que se les deixi guanyar. Ni tant sols que se'ls hagi de permetre marcar un gol, però si abstendre's d'humiliar fins a l'extenuació una selecció que, d'aquesta forma, mai conseguirà créixer com a equip. En part la motivació per golejar d'aquesta forma arriba per decidir la classificació dins el grup en un possible empat a punts entre Argentina i Alemanya que finalment es va decidir per Argentina.
Aquest no és l'hoquei que volem. L'hoquei ha de fomentar la participació i l'increment de noies que el vulguin practicar cada dia amb més ganes. D'aquesta manera, és impossible que es pugui avançar com tothom desitja. Senyors d'americana i corbata... facin alguna cosa per potenciar aquest esport i no per afavorir aquests espectacles lamentables. Un mundial B no seria cap mala idea.